Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

έδρα



Θρίλερ για μία έδρα! Ένσταση ο Κουρουμπλής

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου: Παναγιώτης Κουρουμπλής ή Θανάσης Παπαχριστόπουλος;

Οι δυο τους έδωσαν μια «σκληρή» μάχη, με την διαφορά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να ανέρχεται διαρκώς σε ελάχιστες ψήφους και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή!



Τοσουνίδης: Να παραδώσει ο Παπαχριστόπουλος την έδρα του στους ΑΝΕΛ

Να επιστρέψει την έδρα τους στους ΑΝΕΛ κάλεσε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο πρώην κόμμα της συγκυβέρνησης, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξουν οι βουλευτές του Πάνου Καμμένου μια πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής.



Δάσκαλος στη Θεσσαλονίκη ξεψύχησε στην έδρα του

Στο πένθος βυθίστηκε το 6ο δημοτικό σχολείο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, καθώς δάσκαλος άφησε την τελευταία του πνοή, την ώρα που δίδασκε.

Ο άτυχος 52χρονος, κάθισε στην έδρα και ξεψύχησε μπροστά στα μάτια των μαθητών του, την τρίτη ώρα της πρωινής βάρδιας του σχολείου, τη Δευτέρα.



Η Ελλάδα διεκδικεί την έδρα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων μετά το Brexit

Την έδρα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (European Medicine Agency ή ΕΜΑ), που έχει έδρα το Λονδίνο, μετά το Brexit, διεκδικεί η Ελλάδα. Το επίσημο αίτημα θα υποβάλει στον πρόεδρο του Οργανισμού ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, μαζί με την πρόεδρο του ΕΟΦ, Κατερίνα Αντωνίου.



Το Λουξεμβούργο διεκδικεί την έδρα της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών από το Λονδίνο

Το Λουξεμβούργο διεκδικεί την έδρα της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών (ΕΑΤ) που θα υποχρεωθεί να μετακομίσει από το Λονδίνο μετά την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.



Η Gazprom μεταφέρει την έδρα της στην Αγία Πετρούπολη

Η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφέρει την έδρα της στην Αγία Πετρούπολη, εγκαταλείποντας το εντυπωσιακό κτίριο που έχει στην Μόσχα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti.