Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Πάσχα



Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη – «Καραμπόλα» τριών οχημάτων στα διόδια των Ν. Μαλγάρων

Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια προς τη Θεσσαλονίκη. Αυξημένη καταγράφεται από τις 12 το μεσημέρι η κίνηση των οχημάτων τόσο στα διόδια των Ν. Μαλγάρων επί της ΠΑΘΕ όσο και στα διόδια της Ανάληψης στην Εγνατία Οδό, ενώ ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Χαλκιδική.



Μενεγάκη: «Όσο μεγαλώνεις η ζωή σε κάνει πιο σοφό και πιο γαλήνιο»

Νέα ανάρτηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram την Κυριακή του Πάσχα (05/05/2024).

Η Ελένη Μενεγάκη που βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά της χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει τον προορισμό της, ποζάρει από τη νέα βραδινή έξοδο ενώ δίπλα της είναι η μικρή της κόρη, Μαρίνα.



Συμβουλές για ολική επαναφορά του οργανισμού μετά το Πάσχα

Υπάρχουν απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε μετά την κραιπάλη του Πάσχα για να επαναφέρετε τον οργανισμό σας στη φυσική του κατάσταση.

Αφήστε τον οργανισμό σας να κάνει μόνος του, όλη αυτή τη δουλειά!

Διαβάστε παρακάτω για τις πέντε συμβουλές για την ολική επαναφορά σας από τη Δευτέρα του Πάσχα!

Μετά την Κυριακή του Πάσχα



Τι να προσέξετε στη διατροφή σας το Πάσχα αν πάσχετε από διαβήτη

Πώς μπορούν οι ασθενείς με διαβήτη να συμμετέχουν στη νηστεία και το πασχαλινό τραπέζι, χωρίς να βλάψουν τον εαυτό τους και τη θεραπεία τους;



Βόλτες στην παλιά πόλη της Κέρκυρας για τον Σ.Κασσελάκη

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ,, όπου έκανε βόλτες και έβγαλε selfies με τους πολίτες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έβγαλε, μάλιστα, φωτογραφίες και με Ιταλούς μαθητές ρωτώντας τους πως έφτασαν στην Κέρκυρα με τους μαθητές να απαντούν πως έρχονται από το Μπάρι με πλοίο.



Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο αναμένεται να περάσει το Πάσχα του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος, χθες, Μεγάλη Πέμπτη έδωσε το παρών στην ακολουθία των Αγίων Παθών στη Μητρόπολη Αθηνών.