Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

ενοχές



Γιατί νιώθω συνέχεια τύψεις και ενοχές ή ντροπή για πράγματα που έκανα ή δεν έκανα;

Όσοι άνθρωποι έχουμε ακόμη καρδιά και συνείδηση συχνά νιώθουμε τύψεις, ενοχές και ντροπή. Πολλές φορές οι ψυχολόγοι εστιάζουν ιδιαίτερα στο να μας απαλλάξουν από συναισθήματα ντροπής, τύψεων και ενοχών. Και δυστυχώς συχνά αφαιρούν και τη μηχανή που παράγει αυτά τα συναισθήματα, τη συνείδηση.



Θεσσαλονίκη: Πίσω από τα χαμόγελα οι ένοχες κινήσεις

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα και μετά από εισαγγελική απόφαση δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους. Μήπως έτυχε να τις δείτε και εσείς;



Ο Άγιος Παΐσιος εξηγεί τι αισθάνεται κάποιος όταν πεθαίνει

«Γέροντα, όταν πεθάνει ο άνθρωπος, συναισθάνεται αμέσως σε τι κατάσταση βρίσκεται;» Διαβάστε τι απαντά στην απορία για την κατάσταση αυτή ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης.



Τι πρέπει να κάνουμε, για να μην έχουμε ενοχές απέναντι στον Θεό

Πέρα από την τυραννία, από την όλη ταλαιπωρία και από το όλο ζόρισμα που θα έχει, δεν μπορεί να προκόψει η ψυχή, άμα έχει ενοχές. Θα το έλεγα λοιπόν ευθύς αμέσως και απερίφραστα, ότι δεν πρέπει η ψυχή να έχει ενοχές· είτε πνευματικής είτε ψυχολογικής φύσεως.



Προβλήματα θυρεοειδούς- Αυτές είναι οι 9 ένοχες ουσίες που υπάρχουν στο σπίτι

Παράγει τρεις πολύ σημαντικές ορμόνες, τη θυροξίνη (γνωστή και ως Τ4), την τριιωδοθυρονίνη (γνωστή και ως Τ3) και την καλσιτονίνη.

 

Στα σπίτια υπάρχουν διάφορες τοξικές ουσίες που βρίσκονται σε μια σειρά προϊόντων και μπορεί να προκαλέσουνορμονικές διαταραχές, επηρεάζοντας τη δραστηριότητα του θυρεοειδούς.



Οι ενοχές των επιζώντων: Συγκλονιστική μαρτυρία για το μακελειό στο Ορλάντο

Καθώς περνούν οι μέρες και ο πλανήτης παραμένει «παγωμένος» από το μακελειό στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου 49 νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από το οπλισμένο χέρι του 29χρονου Ομάρ Ματίν, νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.