Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

βαγγελης



Υποψήφιος στις εκλογές και ο Βαγγέλης Περρής!

Θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαραγκού. Ο συριανός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και επιχειρηματίας συντάσσεται στο πλευρό του νυν δημάρχου και θα ενισχύσει την προσπάθεια επανεκλογής του συνδυασμού του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.



Ακόμα στην εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός

Περιπέτεια χωρίς τέλος για τον αγαπημένο συνθέτη και τραγουδιστή Βαγγέλη Γερμανό ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως «σταθερά κρίσιμη».
 


Νικητής ο μικρός Βαγγέλης στη Νέα Σμύρνη

Ο πεντάχρονος Βαγγέλης Ελευθεριάδης, που τα τελευταία τρία χρόνια παλεύει για να μείνει ζωντανός, ήταν ο αληθινός νικητής στον αποψινό φιλικό του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του παιδιού, καθώς η θεραπεία του στο εξωτερικό σε συνδυασμό με την παραμονή των δικών του, είναι πολυδάπανη.



Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της γιαγιάς του 5χρονου μαχητή Βαγγέλη

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνά το βαφτιστήρι του κι αφηγήθηκε την ιστορία του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο εδώ και τρία χρόνια.



Μαζεύτηκαν τα χρήματα που θα σώσουν τον μικρό Βαγγέλη από τον καρκίνο!

Την αρχή την έκανε ο νονός του, Πέτρος Πολυχρονίδης ο οποίος άνοιξε σελίδα στο facebook, και ξεκίνησε πραγματική εκστρατεία προκειμένου να μαζευτούν χρήματα έτσι ώστε να κάνει ο βαφτισιμιός του, ο 5χρονος Βαγγέλης μια ειδική θεραπεία στο εξωτερικό και να σωθεί από τον καρκίνο που τον βασανίζει από τα δυο του χρόνια,



Τα έκανε… µαντάρα ο Βαγγέλης Αποστόλου με τους αγρότες

Πολλά νεύρα µε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, έχουν αρκετοί από τους βουλευτές επαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως αναφέρουν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, τα έχει κάνει µαντάρα στον τοµέα της αρµοδιότητάς του, µε αποτέλεσµα να ετοιµάζονται δυναµικές κινητοποιήσεις των αγροτών το αµέσως επόµενο διάστηµα.