Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Κώστας Βουτσάς

 

Μετά τον James Bond ο John Greek (Άνθιμος Ανανιάδης) - Δείτε το βίντεο

Ηe’s name is Greek, John Greek και ετοιμάζεται να σώσει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας από τους τρομοκράτες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο!

Αυτό είναι το story της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Ανθιμου Ανανιάδη, με τίτλο «Greek Job», που αναμένεται να κυκλοφορήσει προσεχώς.



Η πιο τρυφερή συνάντηση: Ο Κώστας Βουτσάς συναντά για πρώτη φορά τον γιο του Άνθιμου Ανανιάδη

Ο Κώστας Βουτσάς και ο Άνθιμος Ανανιάδης έχουν μια πολύ στενή σχέση. Τον Άνθιμο τον μεγάλωσε ο ηθοποιός από τα 8 του χρόνια και ο ίδιος τον θεωρεί σαν δεύτερο πατέρα του.



Ο Κώστας Βουτσάς θα χορέψει στο Dancing with the stars!

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 21.00, έρχεται  στον ΑΝΤ1, ένα ακόμη θεματικό “Dancing with the Stars”, “Stand by me”, με πολλές εκπλήξεις.



Περιπέτεια είχε ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς – Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε χθες ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.

Ο μεγάλος μας ηθοποιός ήταν με την γυναίκα του Αλίκη Κατσαβού στο πλατό για τα γυρίσματα του Celebrity Night game, όταν έπαθε ξαφνική ρινορραγία . Το σύμπτωμα ήταν έντονο και η σύζυγός του τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό.



Επέτειος γάμου για την Αλίκη Κατσαβούκαι τον Κώστα Βουτσά

Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια η Αλίκη Κατσαβού, ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου στο πλευρό του αγαπημένου της Κώστα Βουτσά και παντρεύτηκαν έχοντας δίπλα τους, συγγενείς και αγαπημένους φίλους τους!