Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

τιμή



«Φωτιά» η βενζίνη για την έξοδο του Πάσχα – Θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ

Πασχαλινή έξοδο με την τιμή της απλής αμόλυβδης να ξεπερνά τα 2 ευρώ θα κάνουν, όπως όλα δείχνουν, οι εκδρομείς τον Μάιο, καθώς συνεχίζεται η άνοδος των τιμών των καυσίμων, ενώ αναμένονται νέα επεισόδια στην κρίση στη Μέση Ανατολή, που επηρεάζουν δραστικά και τις τιμές.



«Εκτινάσσεται» η τιμή της σοκολάτας – Τι εκτιμούν οι ειδικοί

Σε αλλεπάλληλα ιστορικά ρεκόρ έχει οδηγήσει την τιμή του εμπορεύματος η ραγδαία μείωση στην παραγωγή κακάο στη Γκάνα και στην Ακτή Ελαφαντοστού, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 60% της παγκόσμιας προσφοράς.



Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων, τι να προσέχουν οι οδηγοί

«Ο κλάδος των βενζινοπωλών στη βόρεια Ελλάδα πεθαίνει, αφού οι Έλληνες περνάνε σε Βουλγαρία και Τουρκία για να προμηθευτούν φτηνά καύσιμα, γιατί σε αυτές τις χώρες είναι μικρός ο ειδικός φόρος κατανάλωσης», είπε σήμερα η πρόεδρος των βενζινοπωλών, Μαρία Ζάγκα.



Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκινάει από σήμερα η διάθεσή του

Ξεκινά από σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για τη χειμερινή σεζόν στη χώρα μας.



Κιάμος: Έτσι τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο επί σκηνής

Ο Πάνος Κιάμος άλλη μία Παρασκευή και Σάββατο ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν στο Posidonio Music Hall για να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του. Ο γνωστός τραγουδιστής, προσφέροντας πλούσιο και μοναδικό θέαμα, τίμησε με τον τρόπο του Τόλη Βοσκόπουλο και μοιράστηκε την σκηνή με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη.