Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026 -

κοπέλα



Θάνατος 17χρονου στις Σέρρες: Σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας. Όλα άρχισαν από ένα μήνυμα. Είχε προηγηθεί καβγάς με 16χρονο για κοπέλα. Βίντεο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Σερρών για τον θάνατο ενός 17χρονου, με έναν 16χρονο να έχει ήδη προσαχθεί και να εξετάζεται από τις αρχές.



Ο 14χρονος είναι καλά στην υγεία του και έχει αναγνωρίσει τους δράστες

Μέσω μιας κοπέλας έστησαν καρτέρι οι δύο ανήλικοι στον 14χρονο και τον παγίδευσαν στον Χολαργό, όπου και τον μαχαίρωσαν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, δύο ανήλικοι με δόλωμα μια κοπέλα που έκλεισε ραντεβού στον 14χρονο και στη συνέχεια του έκλεισαν ραντεβού σε ένα απόμερο σημείο, όπου αφού τον ξυλοκόπησαν τον μαχαίρωσαν τουλάχιστον τρεις φορές.



Χολαργός: Τον τρόμο βίωσε 14χρονος. Τον παγίδευαν με δόλωμα μια κοπέλα και τον μαχαίρωσαν επτά φορές

Ένας 17χρονος και ένας 19χρονος, με δόλωμα μια κοπέλα έστησαν ενέδρα σε έναν 14χρονο στο Χολαργό και τον μαχαίρωσαν επτά φορές!

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου  σε πολυσύχναστο σημείο του Χολαργού.



Καλαμάτα: Οδηγός παρέσυρε κοπέλα με πατίνι και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη

Οδηγός στο κέντρο της Καλαμάτας παρέσυρε με το όχημά του μία κοπέλα με πατίνι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντάς την αιμόφυρτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα σπορ αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, χτύπησε την κοπέλα, που οδηγούσε ένα ηλεκτρινό πατίνι, στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Θαμυρίδος και στη συνέχεια έφυγε από το σημείο.



Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή ανηλίκων, για τα μάτια κοπέλας. Τρείς τραυματίες

Υπόθεση συμπλοκής μεταξύ νεαρών που συνέβη τον περασμένο Μάιο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

Για τη συμπλοκή κατηγορούνται 5 άτομα, ανάμεσά τους 4 ανήλικοι, με την αιτία του επεισοδίου να αποδίδεται σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.



Φολέγανδρος: Κακώσεις στο κεφάλι της Γαρυφαλλιάς

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις αρχές, που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο της φρικτής δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, καθώς σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, η σορός φέρει κακώσεις που άλλες είναι ξεκάθαρο πως προκλήθηκαν κατά την πτώση στα βράχια και άλλες θέλουν επιπλέον εξήγηση.