Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

βιασμός



19χρονη από τη Λαμία κατήγγειλε ζευγάρι ότι τη βίασε, ενώ ήταν μεθυσμένη – Έμαθε από φιλικό πρόσωπο ότι την τράβηξαν βίντεο

Μήνυση σε βάρος ενός ζευγαριού, ηλικίας 64 ετών ο άνδρας και 35 ετών η γυναίκα, υπέβαλε μια 19χρονη κοπέλα από τη Λαμία.



Δεκατετράχρονη κατήγγειλε βιασμό από τον πατριό της – Την κακοποιούσε επτά χρόνια

Σοκ προκαλεί η καταγγελία, που υπέβαλαν στην αστυνομία μια 14χρονη και η μητέρα της, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που διαμένουν στο Σιδηρόκαστρο, υποστηρίζοντας ότι το 14χρονο κορίτσι έπεφτε θύμα βιασμού τα τελευταία επτά χρόνια από τον πατριό της.



Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 13 ετών σε 24χρονο Αλβανό για βιασμό 12χρονου αγοριού

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή φυλάκισης 13 ετών σε έναν 24χρονο Αλβανό για το βιασμό ενός 12χρονου συγχωριανού του σε περιοχή της Βορείου Ελλάδος.



Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας μεταφέρθηκε ο καταδικασμένος για βιασμό Ντάνι Μάστερσον

Στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στην οποία κάποτε εξέτιε την ποινή του ο Τσαρλς Μάνσον μεταφέρθηκε ο Ντάνι Μάστερσον.



Θεσσαλονίκη: 41χρονος καταδικάστηκε για τον βιασμό τριών γυναικών – Παρίστανε τον αστυνομικό

Συνολική ποινή κάθειρξης 11 ετών και 10 μηνών επέβαλε το Εφετείο σε 41 ετών άνδρα, ο οποίος καταδικάστηκε για τον βιασμό τριών εκδιδόμενων γυναικών, με πρόσχημα ότι είναι αστυνομικός.



Σοκ! Απήγαγαν και βίασαν ανήλικο αγόρι στη Θεσσαλονίκη

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας ανήλικος στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την καταγγελία, τον απήγαγαν, τον βίασαν και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους! Απαίτησαν λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο. Τον απείλησαν ότι θα δημοσιοποιήσουν το βίντεο αν
Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε ένας ανήλικος Πακιστανός στα χέρια ομοεθνών του, στη Θεσσαλονίκη.