Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

τζανειο



ΕΚΤΑΚΤΟ: Με εγκεφαλικό στο Τζάνειο ο Δημήτρης Σταρόβας

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Τζάνειου Νοσοκομείου με εγκεφαλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.  



Εξαφανίστηκε 17χρονη από το Τζάνειο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 17χρονη ανήλικη που νοσηλευόταν στο τμήμα βραχείας νοσηλείας στο Τζάνει το έσκασε.

Πριν λίγο, οιγιατροί διαπίστωσαν ότι η νεαρή κοπέλα δεν βρισκόταν στο δωμάτιό της, αλλά ούτε και στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου. Εκλήθη άμεσα η Αστυνομία, όπου κάνει έρευνες για τον εντοπισμό της χτενίζοντας την περιοχή γύρω από το νοσοκομείο.



Στο Τζάνειο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ!

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα το βράδυ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη ο Γιάννης, ζαλίστηκε την ώρα που πήγε να βγει απο την μπανιέρα με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει αρκετά στην πλάτη και στο κεφάλι.



Αύγουστος 1955: Το "σιδέρωμα" της Σπυριδούλας

Στα μέσα της δεκαετίας του 1950, η ιστορία της Σπυριδούλας Ράπτη συγκλόνισε την Ελλάδα, προκάλεσε πρωτοφανές ενδιαφέρον σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και ανέδειξε ένα… λαϊκό ίνδαλμα.