Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

οικονομου



Οικονόμου για αστυνομικό: «Πάλεψε ηρωικά στην εντατική, επί πολλές ημέρες, αλλά δεν άντεξε»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του στο «Χ», αναφέρθηκε στο θάνατο του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που είχε τραυματιστεί σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, τονίζοντας πως «πάλεψε ηρωικά στην εντατική, επί πολλές ημέρες, αλλά δεν άντεξε».



Μιχάλης Οικονόμου: Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και έχω μία ΛΟΑΤΚΙ οικογένεια – «Θέλω η εκκλησία να σκεφτεί αυτά τα παιδιά»

Τη θέση της εκκλησίας αναφορικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών κλήθηκε να σχολιάσει ο Μιχάλης Οικονόμου στο «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός απηύθυνε έκκληση να σκεφτούμε τα παιδιά που μεγαλώνουν με ομόφυλα ζευγάρια.



«Η διδασκαλία της Εκκλησίας είναι ό,τι πιο σύγχρονο και προοδευτικό» - (Απάντηση στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ)

Φίλτατε μου κ. Γενικέ Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού. Θέλω ευθύς εξ αρχής να διευκρινίσω ότι η παρούσα παρέμβασή μου δεν έχει κίνητρο κομματικό, ούτε τον Αντικομμουνισμό.



Βρέθηκε στην Καστοριά η 47χρονη Βάϊα που αγνοείτο από τις αρχές του μήνα

Στο νοσοκομείο τής Καστοριάς βρέθηκε τελικά η 47χρονη μαθηματικός, Βάια Οικονόμου, η οποία αγνοείτο από τις αρχές του μήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλες τις ημέρες ήταν σε ένα μοναστήρι σε περιοχή της Κοζάνης, αλλά αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο.



Οικονόμου: Είναι εντυπωσιακό που ο Μαστοράκης ανασύρει πάντα στη μνήμη του την περίοδο της χούντας

Ο γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΙ Δημήτρης Οικονόμου  δηλώνει «Έκπληκτος», από την παρέμβαση του Νίκου Μαστοράκη, με την οποία απαίτησε να αλλάξει ο τίτλος της εκπομπής «Σήμερα», διότι -λέει- τη χρησιμοποιούσε ο ίδιος (πριν από 45 χρόνια).



Εξώδικο σε νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ - Δείτε ποιους αφορά

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα τους και καλούνται να αλλάξουν τίτλο αφού προσπαθώντας να κάνουν καινούργια αρχή, επέλεξαν τελικά να χρησιμοποιήσουν κάποιον που έχει τη δική του σημαντική ιστορία στο τηλεοπτικό τοπίο.