Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Ρόδου



Τραγικό: Τσιμέντωσαν γνωστή παραλία της Ρόδου!

«Ακόμα σταυροκοπιούνται όσοι έτυχε να μεταβούν πρόσφατα κοντά στο λιμανάκι της Καλλιθέας και είδαν ότι υπάρχουν βράχια που έχουν τσιμεντοστρωθεί!», αναφέρει η Ροδιακή, δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία μαζί με την έυλογη απορία:



Καθαρίστρια «συνέλαβε» κλέφτη στο νοσοκομείο της Ρόδου

Μια 35χρονη γυναίκα δεν δίστασε να πιαστεί μέχρι και στα χέρια με 22χρονο ληστή που εντόπισε να παραβιάζει τα ντουλάπια και να κλέβει τις τσάντες στα αποδυτήρια των εργαζομένων στην καθαριότητα στο νοσοκομείο της Ρόδου.



Φωτιά σε δεξαμενόπλοιο νοτιοανατολικά της Ρόδου

Φωτιά, η οποία κατασβέστηκε με ιδία μέσα από το πλήρωμα, εκδηλώθηκε το πρωί, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, στο μηχανοστάσιο του δεξαμενόπλοιου USICEHM με σημαία Μάλτας, 45 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ρόδου.

 



Μόνο «Όχι» στον Ρ.Τ.Ερντογάν από τους Τούρκους που ζουν στην Ελλάδα - Δείτε τα ποσοστά στα προξενεία Αθήνας, Κομοτηνής, Ρόδου, Θεσσαλονίκης

«Όχι» ψήφισαν στην πλειοψηφία τους οι Τούρκοι που συμμετείχαν στο δημοψήφισμα, ψηφίζοντας στα εκλογικά τμήματα της Ελλάδας.
 
Με βάση τα τελικά αποτέλεσμα, στην Ελλάδα επί συνόλου 10.556 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, ψήφισαν μόλις 797, στις κάλπες που στήθηκαν στα προξενεία της Αθήνας, της Κομοτηνής, της Ρόδου και της Θεσσαλονίκης.


Η Κόκκινη Πύλη στο Κάστρο της Ρόδου: Μία ιστορία που γράφτηκε με αίμα

Η γοητεία του Κάστρου, με τις πύλες, τις πολεμίστρες, τις γέφυρες… Το Κάστρο, που όταν είσαι μέσα θέλεις να δεις τον κόσμο έξω, κι όταν είσαι έξω θέλεις να μπεις μέσα! Που όμοιό του δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, τουλάχιστον σ΄ αυτή την έκταση και την ομορφιά.



Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Ρόδου

Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο νοσοκομείο της Ρόδου, ένα βρέφος ενάμιση ετών, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρό.