Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026 -

ηλικιωμένη



Ιωάννινα: Οδηγός παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε ηλικιωμένη. Προσήλθε αυτοβούλως στο Τμήμα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τα μεσάνυχτα σήμερα, 21 Φεβρουαρίου 2026, ένας οδηγός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε συνδυασμό με παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.



Αμπελόκηποι: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απάτης από Ρομά που παρίσταναν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ για να τη ληστέψον

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη δύο Ρομά οι οποίοι προσποιούμενοι του υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ προσπάθησαν να ληστέψουν μια ηλικιωμένη στους Αμπελόκηπους.

Ωστόσο, για κακή τους τύχη ο γιος της ηλικιωμένης είναι αστυνομικός.

Κάλεσε τους συναδέλφους του από το τοπικό Α.Τ., όπου έφτασαν άμεσα στην οικία της ηλικιωμένης.



Φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι. Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε ηλικιωμένη

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Περιστέρι. Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 9:00 σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, επί της οδού Ταινάρου στο Περιστέρι.



Κηφισία: Απίστευτο συμβάν σε εμπορικό κέντρο. Ηλικιωμένη κατέβηκε τις σκάλες με το αυτοκίνητο και «πάρκαρε» στην πλατεία. Βίντεο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατάστημα στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου.

Ηλικιωμένη οδηγός κατέβασε το αυτοκίνητό της από τις σκάλες του εμπορικού κέντρου και το «πάρκαρε» κυριολεκτικά στην πλατεία του ισογείου, με μοναδικό στόχο να προλάβει προγραμματισμένο ραντεβού σε κέντρο ευεξίας.



Κόρινθος: Ηλικιωμένη δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό μέσα στο σπίτι της από διαρρήκτες. Της άρπαξαν κοσμήματα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το απόγεμα της Παρασκευής μια ηλικιωμένη στην Κόρινθο όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της με σκοπό να την ληστέψουν.

Οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν με μένος την γυναίκα για να αφαιρέσουν τα λίγα κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι.

Οι δράστες στη συνέχεια αποχώρησαν από το σπίτι αφήνοντας την γυναίκα δεμένη.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος γιό της 90χρονης ήταν κατάκοιτος λόγω προβλημάτων υγείας

 Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η τραγική υπόθεση της φωτιάς σε σπίτι στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου μία ηλικιωμένη και ο κατάκοιτος γιος της βρέθηκαν απανθρακωμένοι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άλλος γιος της οικογένειας, περίπου 60 ετών, πήδηξε από την ταράτσα, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ.