Τετάρτη 03 Σεπτεμβρίου 2025 -

τραυματίας



Κεραμίδι Μαγνησίας: Έδεσαν το πόδι τραυματία με τραπεζομάντηλο γιατί δεν υπήρχαν γάζες στο ιατρείο του χωριού

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Κεραμίδι Μαγνησίας. Ένας άνδρας 68 ετών τραυματίστηκε και επειδή στο ιατρείο του χωριού δεν υπήρχαν γάζες, του έδεσαν το πόδι με τραπεζομάντηλα.

Συγγενής του 68χρονου, μιλώντας στα «Γεγονότα», είπε ότι ο άνδρας γλίστρησε στο καλντερίμι, έπεσε στο έδαφος και υπέστη συντριπτικό κάταγμα.



Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στον Γέρακα. Ένας τραυματίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στον Γέρακα, στο ύψος του καταστήματος «Μέλι Γάλα».

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του irafina.gr, δύο ΙΧ συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου, το οποίο διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.



Ανατροπή ασθενοφόρου στο Γουδή. Έχασε την ζωή του ο 50χρονος τραυματίας που μετέφερε. Βίντεο

Ασθενοφόρο που μετέφερε 50χρονο τραυματία ανατράπηκε στο Γουδή.

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο 50χρονος ασθενής του ιδιωτικού ασθενοφόρου, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Δύο μοτοσικλέτες ταχείας ανταπόκρισης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στο σημείο.



Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο στην Πάτρα. Υπάρχουν εγκλωβισμένοι επιβάτες. Βίντεο

Σύγκρουση τρένου του προαστιακού της Πάτρας με αυτοκίνητο σε φυλασσόμενη διάβαση στην Πάτρα, στην οδό Ανθείας. Πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει επικοινωνία με τους διασώστες.



Οδηγοί φορτηγών «πιάστηκαν» στα χέρια, στην Μάνδρα. Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας, από χτύπημα στο κεφάλι

Οδηγοί φορτηγών «πιάστηκαν» στα χέρια στη Μάνδρα Αττικής.

Οδηγός φορτηγού, 58 ετών, χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι έναν άλλο οδηγό φορτηγού, 50 ετών, γιατί ήθελε να ζυγίσει πρώτος το φορτίο του.



Βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας, από την διάσωση τραυματία στο Άγιον Όρος

Χθες, Τρίτη 18 Ιουνίου, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας επιχείρησε και διέσωσε έναν τραυματία προσκυνητή στο όρος Άθως.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ελικοδρόμιο του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαίδευσης και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για περαιτέρω φροντίδα.