Ένοχος ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία. Τι ποινή του επιβλήθηκε
Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία, μετά την εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση.
Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία, μετά την εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση.
Στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας σχολίασε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως έκανε ένα λάθος που δεν προχώρησε σε μήνυση εναντίον του γιατρού του νοσοκομείου.
Τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής τάχθηκαν ομόφωνα υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Δ.Μαρκόπουλου. Η υπόθεση αφορά στη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο πρόεδρος των «Δημοκρατών», Στέφανος Κασσελάκης για συκοφαντική δυσφήμιση.
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας πως η μήνυση αφορά όσα έχει δηλώσει η κυρία Κωνσταντοπούλου εις βάρος του για την υπόθεση του εργοστασίου «Βιολάντα».
Σε νέα σύγκρουση οδηγήθηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας το πρωί της Τρίτης. Η κ. Κωνσταντοπούλου, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε εξαπολύσει προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Υγείας, προχώρησε σε νέες κατηγορίες περί συγκάλυψης του δυστυχήματος στη «Βιολάντα».
Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Οι γονείς μίας 17χρονης κατήγγειλαν ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις ανήλικες.
Μια 17χρονη λοιπόν, κατήγγειλε, ότι έπεσε θύμα επίθεσης από τέσσερις ανήλικες μετά το τέλος των μαθημάτων έξω από το επαγγελματικό Λύκειο στο οποίο φοιτά.