Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

έκτακτα μέτρα



Κορονοϊός: Σε ισχύ τα νέα έκτακτα μέτρα στον Αμπελώνα Λάρισας

Έκτακτα μέτρα, με απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων μετά τις 23.00 το βράδυ, των ζωντανών εκδηλώσεων, λιτανειών αλλά και λαϊκών αγορών από σήμερα Δευτέρα και για 10 ημέρες τίθενται σε εφαρμογή, στην τοπική κοινότητα του Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου Λάρισας, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα:



Έκτακτα μέτρα στην Καβάλα: Υποχρεωτικά με μάσκα στις λαϊκές αγορές - Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις

Την αναβολή όλων των καλλιτεχνιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν εντός της εβδομάδας, ανακοίνωσαν, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης και ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης. Υποχρεωτικά με μάσκες στις λαϊκές αγορές.



Τα νέα έκτακτα μέτρα μετά την έκρηξη κρουσμάτων στην Ελλάδα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πρίν λίγα λεπτά νέα έκτακτα μέτρα κατά του κορονοϊού. Τα νέα μέτρα ανακοινώθηκαν μετά από την έκρηξη κρουσμάτων των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι:



Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας αύριο στη Σαλαμίνα

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει αύριο η Τροχαία στη Σαλαμίνα, όπου διεξάγονται αγώνες δρόμου πέντε και δέκα χιλιομέτρων με την επωνυμία «Δρόμος Σαλαμινομάχων».

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 9 το πρωί στους παρακάτω δρόμους: Λ. Αιαντείου, Ακτή Καραϊσκάκη, Λ. Σαλαμίνος, Καραμανλή, Ακτή Κανάρη, Κουντουριώτη.



To τριήμερο των παθών. Κόλαση η Αθήνα με τα έκτακτα μέτρα για Γρηγορόπουλο και Ερντογάν

Ένα καυτό τριήμερο έχει να διαχειριστεί η Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενόψει κυρίως της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Αθήνα και την Παρασκευή στην Κομοτηνή, αλλά και των αυριανών εκδηλώσεων για τη θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.



Επέτειος Πολυτεχνείου: Πάνω από 5.000 αστυνομικοί στους δρόμους. Φόβοι της ΕΛΑΣ για επεισόδια

Ενισχυμένα σε σχέση με πέρσι, είναι τα μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου, καθώς τα επιτελεία της ΕΛΑΣ θέλουν να προλάβουν ή να αντιμετωπίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τυχόν επεισόδια.

Η Ελληνική Αστυνομία είναι από προχθές σε επιφυλακή, αλλά τα μέτρα κορυφώνονται σήμερα κατά την διάρκεια της καθιερωμένης πορείας στην αμερικάνικη πρεσβεία και μετά.