Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 -

Κασσελάκης



Κεχαγιά: «Η ΝΔ και η αλαζονεία της θα κριθούν στις 9 Ιουνίου – Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της τόνισε πως  «η ΝΔ και η αλαζονεία της θα κριθούν στις 9 Ιουνίου και θα σταλεί ένα μήνυμα από την ίδια την κοινωνία και τον ελληνικό λαό».



Στο γήπεδο το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης για τον τελικό του Conference League

Από τις εξέδρες της Opap Arena (που ένεκα της ημέρας έχει μετονομαστεί σε AEK Arena) θα παρακολουθήσει τον τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.



Κασσελάκης για το έγκλημα των Τεμπών: «Η συγκάλυψη έχει πίσω της δύο τζάκια»

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει πως «Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει πίσω της δύο τζάκια. Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει ονοματεπώνυμο. Η δικαιοσύνη στα Τέμπη είναι θέμα αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων».



Κασσελάκης: «Θα γίνω πρωθυπουργός και με αυτοδυναμία όταν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές»

Την αισιοδοξία του ότι θα γίνει πρωθυπουργός και μάλιστα με αυτοδυναμία εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε τον Γιώργο Λιάγκα στο σπίτι του στις Σπέτσες και αργότερα έκαναν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, σε ταβέρνα του νησιού.



Ντόρα Μπακογιάννη: Να μας εξηγήσει ο κ. Κασσελάκης ποιο κουμπί θα πατήσει για να τυπώνει ευρώ

«Η Ελλάδα έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά τη λογική του “λεφτά υπάρχουν”. Την πληρώσαμε με δέκα χρόνια μνημόνια και με μείωση 25% του ΑΕΠ», ανέφερε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφους στο Ηράκλειο.



Ανδρουλάκης: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος αντιπαράθεσης με τον Σ.Κασσελάκη – Εγώ παίζω μπάσκετ, εκείνος γκολφ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος αντιπαράθεσης με τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «εγώ παίζω μπάσκετ, εκείνος παίζει γκολφ. Είναι άλλη η προσπάθεια που γίνεται».