Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

χρέη



O Σταμάτης Γαρδέλης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω – «Μου στραμπούληξαν και το χέρι»

Ο γνωστός ηθοποιός, Σταμάτης Γαρδέλης, βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω, όπου και κρατείται, ενώ καταγγέλλει αστυνομική βία. Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, διαμαρτυρήθηκε για την κράτησή του, λέγοντας: «Με κρατάνε γιατί ζητάω να μάθω την αλήθεια και φαίνεται πως οι ερωτήσεις μου ενοχλούν πολύ.



Εξωδικαστικός μηχανισμός: Πάνω από 1.200 ρυθμίσεις τον Οκτώβριο

Σε νέο ιστορικό υψηλό έφτασαν κατά τον Οκτώβριο του 2023 οι μηνιαίες ρυθμίσεις οφειλών στον εξωδικαστικό μηχανισμό, ξεπερνώντας τις 1.200, ενώ πενταψήφιος είναι πλέον ο αριθμός του συνόλου των ρυθμίσεων που έχουν επιτευχθεί από την έναρξη λειτουργίας του. Νέο μηνιαίο ρεκόρ σημειώθηκε και στην εκκίνηση νέων αιτήσεων στην πλατφόρμα.



Οφειλές 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε αναδρομικούς φόρους από τη Microsoft

Η εταιρεία οφείλει αναδρομικούς φόρους ύψους 28,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων «συν πρόστιμα και τόκους» για τα φορολογικά έτη 2004 έως 2013, σύμφωνα με μια αναφορά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.



Στα 109,015 δισ. ευρώ τα χρέη προς το Δημόσιο τον Ιούνιο

Στα 109,015 δισ. ευρώ ανήλθε τον Ιούνιο το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, παρουσιάζοντας μικρή μείωση 0,06% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα, ενώ το σύνολο των οφειλετών περιορίστηκε στους 3.550.274 απο 3.905.073 τον Μάιο.



Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ρύθμιση οφειλών στην Εφορία

Οι φορολογούμενοι και οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από την υγειονομική κρίση, έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν σε έως και 72 δόσεις τα χρέη που γεννήθηκαν μέσα στην πανδημία, στην Εφορία.

Πάντως, όσοι επιλέξουν περισσότερες από 36 μηνιαίες δόσεις, τότε θα πρέπει να καταβάλουν τσουχτερό επιτόκιο ύψους 2,5%.



Όχι από Βρυξέλλες σε κούρεμα χρεών επιχειρήσεων λόγω κορονοιού

Η Κομισιόν μπλόκαρε τα σχέδια της κυβέρνησης αναφορικά με το «κούρεμα» των χρεών που δημιουργήθηκαν από το lockdown σε επιχειρηματίες.