Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

γραβάτα



Βασιλιάς Κάρολος: Εμφανίστηκε στη συνδιάσκεψη για το κλίμα στο Ντουμπάι φορώντας γραβάτα με την ελληνική σημαία

Ο Βασιλιάς Κάρολος παραβρέθηκε στη μεγάλη συνδιάσκεψη για το κλίμα στο Ντουμπάι, φορώντας μία από τις αγαπημένες του γραβάτες, η οποία έχει πάνω την ελληνική σημαία.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή απέκτησε μια ξεχωριστή σημασία, καθώς στη συνδιάσκεψη βρισκόταν, μεταξύ άλλων και ο πρωθυπουργός της χώρας του, Ρίσι Σούνακ.



Μέχρι και η «Εφημερίδα των Συντακτών» ειρωνεύεται τις γραβάτες Τσίπρα

Η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να οργανώσει φιέστα στο Ζάππειο προκειμένου να εμφανιστεί με γραβάτα και αγκαλιά με τον Πάνο Καμμένο, προκάλεσε αντιδράσεις, ακόμα και στην φιλικά προσκείμενη «Εφημερίδα των Συντακτών».



Κικίλιας: Ο Τσίπρας φόρεσε την πιο ακριβή γραβάτα όλων των εποχών

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας κατηγορώντας τον πως το «κακόγουστο σόου» που έστησε στο Ζάππειο κόστισε 100 δισ. ευρώ.



Η στιγμή που ο Τζανακόπουλος έβαλε τη γραβάτα στον Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί πως θα φορούσε γραβάτα όταν η κυβέρνησή του θα συμφωνούσε με τους εταίρους της στο ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Έτσι, όταν αυτό έγινε στο τελευταίο Eurogroup, ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να κρατήσει την υπόσχεσή του.



Βενιζέλος: Αντί για γραβάτα να φορέσει... φιόγκο ο Τσίπρας

Ως την «ελάχιστη δυνατή παρέμβαση» που έπρεπε να γίνει για να μετατεθεί το ελληνικό ζήτημα στα παγωμένα προβλήματα της Ευρωζώνης, χαρακτηρίζει τη χθεσινή απόφαση του Eurogroupo Ευάγγελος Βενιζέλος.



Τσίπρας σε Παυλόπουλο: "Δεν θα τη γλιτώσω, θα τη φορέσω τη γραβάτα"

Με αναφορές στη γραβάτα και το στοίχημα που είχε βάλει, όταν και αν υπάρξει ρύθμιση για το χρέος, ξεκίνησε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Προκόπη Παυλόπουλο το μεσημέρι της Παρασκευής σε μια πρόγευση της φιέστας που ετοιμάζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το απόγευμα στο Ζάππειο με κοινή συνεδρίαση εκεί των βουλευτών των δύο κομμάτων.