Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025 -

Κρίστοφερ Νόλαν



Πρόεδρος του Σωματείου Σκηνοθετών Αμερικής εξελέγη ο Κρίστοφερ Νόλαν

Ο Κρίστοφερ Νόλαν εξελέγη πρόεδρος το Σωματείο Σκηνοθετών Αμερικής (Directors Guild of America) και αναλαμβάνει τα ηνία καθώς η Ένωση προετοιμάζεται για τις επερχόμενες διαπραγματεύσεις με τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο.



Τομ Χόλαντ για Κρίστοφερ Νόλαν: «Η Οδύσσεια έχει το καλύτερο σενάριο που διάβασα ποτέ». Βίντεο

Ο Τομ Χόλαντ συνεχίζει να εκφράζει τον θαυμασμό του για την πολυαναμενόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Οδύσσεια», η παραγωγή της οποίας ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα, μετά από έξι μήνες γυρισμάτων σε διάφορες τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Αμέσως μετά, ξεκίνησε τα γυρίσματα του «Spider-Man: Brand New Day».



Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της «Οδύσσειας» του Κρίσροφερ Νόλαν. Ο Ματ Ντέιμον στον εμβληματικό ρόλο του Οδυσσέα

Μετά από έξι μήνες γυρίσματα σε διάφορες χώρες, η παραγωγή της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν (Christopher Nolan), «Οδύσσεια», έφτασε στο τέλος της. Την είδηση έκανε γνωστή η καλλιτεχνική διευθύντρια του φιλμ Σαμάνθα Ένγκλεντερ (Samantha Englender), μέσω ενός Instagram story, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Maxblizz.



Η κριτική του Τζέιμς Κάμερον, στον Κρίστοφερ Νόλαν για το «Oppenheimer». Βίντεο

Ο Τζέιμς Κάμερον, στην οσκαρική βιογραφική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Oppenheimer», διέκρινε μία «ηθική υπεκφυγή» σχετικά με την απεικόνιση των καταστροφικών επιπτώσεων των ατομικών βομβών το 1945, στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.



«The Odyssey»: Ξεκίνησε η προώθηση της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν. Για τις 17 Ιουλίου 2026, έχει οριστεί η πρεμιέρα. Βίντεο

Φαίνεται πως η προωθητική καμπάνια για το ιστορικό έπος του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν, «The Odyssey», έχει ήδη ξεκινήσει.



Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της «Οδύσσειας» στην Ελλάδα -Τι είπε ο Ματ Ντέιμον για την χώρα μας

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα της «Οδύσσειας» του οσκαρικού σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν.

Ο Ακροκόρινθος, το Κάστρο της Μεθώνης, το Σπήλαιο του Νέστορος και οι παραλίες Βοϊδοκοιλιά και Αλμυρόλακα στη Μεσσηνία αποτέλεσαν σκηνικό για κάποιες από τις ιστορίες της περιπετειώδους επιστροφής του ομηρικού Οδυσσέα από την Τροία στην Ιθάκη.