Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

κικιλιας



Κικίλιας για πρόληψη πυρκαγιών: Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τους καθαρισμούς

«Είμαστε πλέον οργανωμένοι και δομημένοι για το πρόβλημα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε.



Κικίλιας: Όλο το κράτος βρίσκεται σε συναγερμό, θα έχουμε μία πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο

«Η Πάτρα είναι μία πόλη κομβικής σημασίας για την Πολιτική Προστασία, γι’ αυτό και διπλασιάσαμε την δύναμη της ΕΜΟΔΕ, στην μονάδα που έχουμε εδώ».



Κικίλιας: Στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο

Για τη φετινή, πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο που θα αντιμετωπίσουμε καθώς όπως τόνισε «η κλιματική κρίση είναι εδώ» μίλησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνές πρακτορείο Associated Press.



Κικίλιας: Αποδείχθηκε περίτρανα και στο Μάτι πως αυτοί που δείχνουν εγκληματική αμέλεια ρισκάρουν τη ζωή των συμπολιτών τους

Με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, συναντήθηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και την εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα από τη Δικαιοσύνη, ο οποίος μετατρέπει το έγκλημα του εμπρησμού από πλημμέλημα σε κακούργημα.



Κικίλιας: Μάχη από τώρα δίνουν οι πυροσβέστες, πάνω από 70 οι πυρκαγιές καθημερινά

Στο μεγάλο αριθμό των πυρκαγιών που εκδηλώνονται καθημερινά ενώ έχουμε ακόμα άνοιξη, τις καθημερινές μάχες που δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν οι πυροσβέστες την πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο που έρχεται, για την ταχύτητα που υλοποιείται το εξοπλιστικό πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ, αλλά και για το νέο δόγμα του Πυροσβεστικού Σώματος εστίασε την Παρασκευή 26/4 ο Βασίλης Κικίλιας.



Κικίλιας για άσκηση «Μίνωας»: Yλοποιούμε τη μεγαλύτερη αντισεισμική άσκηση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα

Παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, ξεκίνησε στην Κρήτη η άσκηση αντισεισμικής προστασίας «ΜΙΝΩΑΣ».