Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 -

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ



Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ.: «Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο που να συνδέει αυτό το περιστατικό με οπαδικά κίνητρα»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία του 20χρονου, που βρέθηκε αιμόφυρτος στην Καλαμαριά και κατέληξε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Πριν από λίγο, μαζί με τον δικηγόρο του, εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ο νεαρός που φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά το βράδυ της Πέμπτης.



Θεσσαλονίκη: 38χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της. Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο ΑΧΕΠΑ

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας απήγγειλε η εισαγγελέας εις βάρος του 34χρονου που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της 38χρονης συντρόφου του, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Βαρδάρη, στη Θεσσαλονίκη. Η παθούσα νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.



Κορονοϊός: Νέο κρούσμα σε εργαζόμενο στο ΑΧΕΠΑ - Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, έκρουσε το καμπανάκι κινδύνου μετά από ένα ακόμη θετικό κρούσμα εργαζομένου στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο στο ΑΧΕΠΑ μία τεχνολόγος ιατρικός συσκευών (βοηθός ακτινολόγου) εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό.