Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

τηρηση



Μοσκοβισί: Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις για το χρέος

Την ανάγκη να βρεθεί μια φιλόδοξη συμφωνία για τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, τόνισε o ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, υπογραμμίζοντας πως «η συμφωνία πρέπει να είναι ουσιαστική και να έχει σημαντικό αντίκτυπο στα μάτια των αγορών.



Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός: Η επιστήμη της τήρησης του νου

Ο μακαριστός Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (+2009) αναφέρεται στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει ο πιστός είτε λαΪκός είτε μοναχός για την τήρηση του νου.

Ο Γέροντας αναλύει την πρακτική μορφή του πολέμου των λογισμών προκειμένου να τηρηθεί ο νους καθαρός.



Τήρηση των συμφωνηθέντων ζητούν οι Βρυξέλλες στο άκουσμα του κόστους για τα F-16

Η εξαγγελία για την αναβάθμιση των Ελληνικών F-16 με κόστος 2,4 δισ. ευρώ προκάλεσε την κινητοποίηση των Βρυξελλών.



Μέι: Το χρονοδιάγραμμα για το Brexit θα τηρηθεί

Τη διαβεβαίωση ότι το χρονοδιάγραμμα για το Brexit θα τηρηθεί έδωσε η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι, η οποία συναντήθηκε στο Παρίσι με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Όπως ανέφερε η κ. Μέι, οι διαπραγματεύσεις για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε. «θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα».



Γιούνκερ: Η Αυστρία να τηρήσει τις υποχρεώσεις της στην μετεγκατάσταση προσφύγων

Αρνητική απάντηση στο αίτημα που είχε υποβάλει, την περασμένη εβδομάδα με επιστολή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών Κρίστιαν Κερν, για εξαίρεση της χώρας του από το πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφύγων από την Ελλάδα και την Ιταλία, στέλνει σήμερα στη Βιέννη ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ



Στο 37% η δημοτικότητα του Τραμπ - Τονίζει ότι τηρεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι έχει καταφέρει στις πρώτες 60 ημέρες της προεδρίας του να τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, σε μια προσπάθεια να στρέψει τη συζήτηση μακριά από μια σειρά ατυχών περιστατικών που έχουν σημαδέψει την μέχρι στιγμής παραμονή του στον Λευκό Οίκο.