Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026 -

σπετσες



Σπέτσες: Άρπαξαν 40.000 ευρώ από σπίτι και διέφυγαν με θαλάσσιο ταξί. 6 συλλήψεις

Μια άμεση και καλά συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε μέσα σε λίγες ώρες από τις Σπέτσες έως την Αργολίδα, μετά την καταγγελία για κλοπή 40.000 ευρώ από οικία.

Η διαφυγή των φερόμενων δραστών με θαλάσσιο ταξί προς την Κόστα και στη συνέχεια οδικώς προς το Λυγουριό κινητοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη έξι ατόμων.



Προσγέιωση ελικοπτέρου δίπλα σε λουόμοενους στις Σπέτσες: Ο εφοπλιστής που επέβαινε είχε πετάξει τσάντα με ναρκωτικά. Βίντεο

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 39χρονος εφοπλιστής του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε το Σάββατο σε παραλία με λουόμενους στις Σπέτσες έπειτα απο εντολή εισαγγελέα.

Ο άνδρας είχε συλληφθεί αφού αστυνομικός τον εντόπισε να πετάει μια τσάνται με ναρκωτικά.



Στο Πόρτο Χέλι ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ. Βίντεο

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ φέρεται να επέλεξαν για ακόμη μία φορά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αυτή τη φορά έχοντας μαζί τους τον μικρό τους γιο Τζακ Μπλουζ Μπίμπερ.



Οι ακριβότερες αγοραπωλησίες ακινήτων έγιναν σε: Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Ελληνικό, Άλιμο, Κολωνάκι, Φιλοθέη, Σπέτσες και Κέα

Μικτή ήταν η εικόνα στις μεταβιβάσεις ακινήτων τον Απρίλιο, με τις αγοραπωλησίες να καταγράφουν σημάδια κόπωσης, σε αντίθεση με τις γονικές παροχές, οι οποίες με «όχημα» το αφορολόγητο όριο των 800.000 ευρώ συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.