Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

εξαγγελίες



Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να μιλήσει για αυξήσεις μισθών και μειώσεις εισφορών στη ΔΕΘ

Το πακέτο εξαγγελιών του πρωθυπουργού για τη ΔΕΘ περιλαμβάνει αυξήσεις μισθών και μείωση εισφορών.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η προσπάθεια αποτροπής της μείωσης των συντάξεων. Το θέμα όμως θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την κατάθεση του τελικού σχεδίου του προϋπολογισμού το Νοέμβριο.



Πόσο στοιχίζουν οι εξαγγελίες Λέγκας- Πέντε Αστέρων;

Ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί της ιταλικής κυβέρνησης διαβεβαιώνουν το τελευταίο διάστημα ότι η Ιταλία δεν σκοπεύει να παραβεί τους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε., που απαγορεύουν τα ελλείμματα άνω του 3% του ΑΕΠ. Μάλιστα δηλώνουν αποφασιμένοι να σεβαστούν το στόχο, που θέλει το έλλειμμα κοντά στο 2%. Γιατί λοιπόν τρομάζουν τα σχέδιά τους; 



Πρόεδρος ΣΕΒ: Θα θέλαμε αυτά που λέει ο Τσίπρας για τις επενδύσεις να γίνουν πράξεις

Με τη φράση «συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό και θα θέλαμε να γίνουν πράξεις αυτά που λέει» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θοδωρής Φέσσας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη ΔΕΘ αλλά και στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για τις επενδύσεις.



Μίχαλος: Η ανάπτυξη δεν έρχεται με επίσημες προβλέψεις και εξαγγελίες

«Το ισοζύγιο εγγραφών - διαγραφών του ΓΕΜΗ (Γενικού Εμπορικού Μητρώου) ήταν αρνητικό και το πρώτο δίμηνο του 2017.



Έρευνες για φυσικό αέριο στη Μεσόγειο με το Μπαρμπαρός εξήγγειλε η Τουρκία

Έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου στη Μεσόγειο με το Μπαρμπαρός και στη Μαύρη Θάλασσα με το δεύτερο σεισμογραφικό πλοίο της Τουρκίας, εξήγγειλε για αυτή τη χρονιά ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Μπεράτ Αλμπαϊράκ, με δήλωσή του στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού.

 



Διχασμένοι στο Νταβός από τις εξαγγελίες Τραμπ

Την ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ, οι επικεφαλής εταιρειών που βρίσκονται στο Νταβός εμφανίστηκαν έτοιμοι να εισέλθουν σε μια νέα εποχή, όμως οι πολιτικές ηγεσίες εξακολουθούν να ανησυχούν για τον λαϊκισμό και τον προστατευτισμό που προάγει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.