Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

taxis net



Άνοιξε το Taxisnet για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος 2018

Διαθέσιμη είναι από το βράδυ της Πέμπτης στο Taxisnet η εφαρμογή υποβολής δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Ε1-Ε2-Ε3) για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2018.



Σήμερα η κλήρωση για τη λοταρία αποδείξεων. Ανεβαίνουν οι λαχνοί στο Taxisnet

Σήμερα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) θα πραγματοποιήσει την φορολοταρία για ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν τον Αύγουστο.

Η φορολοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ θα αναδείξει τους 1.000 τυχερούς που θα λάβουν από 1.000 ευρώ έκαστος στο aade.gr. Οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι θα αναρτηθούν στο TAXISnet σήμερα.



Επίδομα Θέρμανσης 2017 - 2018: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις στο TAXISnet

Μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξει το TAXISnet για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης 2017 – 2018. Το διατιθέμενο κονδύλι θα είναι κατά 50% μειωμένο όπως προβλέπει το μνημόνιο ΙΙΙ.



Μέσω Taxisnet οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Αίτηση μέσω Taxisnet θα πρέπει να υποβάλουν οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος βάσει των εισοδηματικών, περιουσιακών κριτηρίων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Η πλατφόρμα του Taxisnet θα ανοίξει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα περάσει από τη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο και εκδοθούν οι σχετικές εγκύκλιοι.



Τέλη κυκλοφορίας 2018: Σε λίγες μέρες ανεβαίνουν στο Taxisnet

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 καθώς μέχρι τις 20 Νοεμβρίου αναμένεται να αναρτηθούν στο taxisnet.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει επεξεργαστεί μια σειρά από σενάρια για μειώσεις στα τέλη οχημάτων συγκεκριμένων κατηγοριών φορολογούμενων.



Τέλη κυκλοφορίας 2018: Πότε θα αναρτηθούν στο taxisnet

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανάρτηση των τελών κυκλοφορίας για το 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να «ανέβουν» στο Taxisnet τα σημειώματα για τα τέλη κυκλοφορίας 2018.

Οι προαναγγελθείσες αλλαγές φαίνεται πως μένουν στο συρτάρι του οικονομικού επιτελείου και τα τέλη θα παραμείνουν στην πλειονότητα τα ίδια.