Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

taxis



Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας 2019 - Δείτε πόσα θα πληρώσετε

Άνοιξε σήμερα, Δευτέρα 26/11, η εφαρμογή του TaxisNet για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2019. 



Στο Taxis τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ: 950.000 ιδιοκτήτες πληρώνουν ακόμα και 200 ευρώ περισσότερα από πέρυσι

Αναρτήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας και έως τα ξημερώματα της τετάρτης τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στις μερίδες των φορολογουμένων στο Taxisnet .  Συνολικό ΕΝΦΙΑ 3,09 δισ. ευρω καλούνται να πληρώσουν 7,3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων σύμφωνα με το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης που έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΑΔΕ.



Έρχεται η "καμπάνα" του ΕΝΦΙΑ. "Φουσκωμένο" το ραβασάκι για 1 εκατ. φορολογούμενους λόγω εφαρμογής νέων αντικειμενικών αξιών

Η καμπάνα του ΕΝΦΙΑ θα ηχήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου. Πάνω από 7,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα έρθουν αντιμέτωποι με τα νέα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων που θα αναρτηθούν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Taxisnet. Για σχεδόν 1 εκατ.



Επίδομα παιδιού 2018: Ανοίγει το Α21 στο Taxisnet

Το Α21 για το επίδομα παιδιού και την χορήγηση του από τον ΟΠΕΚΑ ανοίγει στο taxisnet αυτή την εβδομάδα και ειδικότερα την Παρασκευή 25 Μαΐου.



Μπαίνουν τα πρόστιμα για τα Ανασφάλιστα οχήματα στο TAXIS

Τελευταία ημέρα της προθεσμίας για τα ανασφάλιστα οχήματα σήμερα και ήδη αναρτώνται τα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ τα ανασφάλιστα ανέρχονται σε περίπου 437.000 τελικά και τα ειδοποιητήρια για πρόστιμα άρχισαν να φορτώνονται στο Taxis.



Άνοιξε το Taxis για τις φορολογικές δηλώσεις του 2018. Τι πρέπει να προσέξετε

Και επίσημα ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 20017 καθώς η σχετική εφαρμογή ενεργοποιήθηκε στο taxisnet.

Όπως είναι γνωστό, πρόσβαση στην εφαρμογή έχουν οι φορολογούμενοι μέσα από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (aade.gr).