Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

τασία



Η Τασία κατά της Ελλάδας: Υπερψήφισε την ανθελληνική παρέμβαση της Ολλανδίας για τους μετανάστες

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου δε δίστασε να στραφεί εναντίον της Κυβέρνησης της και κατ’επέκταση της χώρα της, υποστηρίζοντας ανοιχτά την ανθελληνική παρέμβαση της ολλανδικής πλευράς στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα  Ανθρώπινα δικαιώματα.



Ερώτηση από Φίλη, Τασία και άλλους 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική αυθαιρεσία

Για τα αποτελέσματα που είχαν οι διενεργηθείσες Διοικητικές Εξετάσεις που αφορούν σε περιστατικά αυθαίρετης και παράνομης συμπεριφοράς της ελληνικής αστυνομίας αντίθετης με το υφιστάμενο διοικητικό και πειθαρχικό νομοθετικό πλαίσιο, ζητούν να ενημερωθούν με ερώτηση που κατέθεσαν στον υπουργό Εσωτερικών 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.



Ένα κόκκινο γαρύφαλλο για την Τασία – Η κίνηση που συγκίνησε

Μια ευγενική χειρονομία, με ανθρώπινη στιγμή, από αυτές που –η αλήθεια είναι- δεν συναντάμε συχνά, ειδικά τελευταία, στην ελληνική Βουλή. Πρωταγωνιστές η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός και ένα κόκκινο γαρύφαλλο.



Τα... ορνιθοσκαλίσματα που δυσκόλεψαν την Τασία!

Ο Μάκης Βορίδης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνέταξαν χθες από κοινού το δεύτερο αίτημα για κλήσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, του υπουργού Επικρατείας, του γ.γ. Τύπου και Ενημέρωσης και των προσωρινών υπερθεματιστών. 



Δεν έχει... τέλος: Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά για την κυρά Τασία

Είναι μάταιο να προσπαθήσεις να εξετάσεις διεξοδικά το φαινόμενο Χριστοδουλοπούλου… Οι αναλύσεις για το άτομό της είναι παρακινδυνευμένες, πόσο μάλλον μετά την 256η δήλωσή της για τους μετανάστες…

Πάνω που λες, δεν μπορεί να πει κάτι άλλο, έχει φτάσει στο… τέλος, σε διαψεύδει… ευχάριστα λέγοντας κάτι πιο τρελό από αυτό που έχεις ήδη ακούσει…!



Επιβραβεύει την "πετυχημένη" Τασία και τον "καταστροφέα" Μπαλτά με εκλόγιμες θέσεις ο Τσίπρας!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι «καυτές» εσωκομματικές διεργασίες στην Κουμουνδούρου για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου.