Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

τασεις



Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά το 2024

Πιο κλασικές θα είναι οι τάσεις στα μαλλιά του 2024 όπως φαίνεται.

Το 2024 θα δούμε μια επιστροφή στα κλασικά στυλ που προάγουν την ευελιξία και μπορούν να προσαρμοστούν για όλους τους τύπους μαλλιών.



Οι 30 κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο -Χειμώνα 2018 – 2019 (φωτο)

Οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν μαζί με τα ρούχα, τα παπούτσια και τις τσάντες της σεζόν, τις τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019.



Xειμωνιάτικες τάσεις διακόσμησης

Οι προβλέψεις της ΕΜΥ είναι σαφείς: μπήκαμε στον πιο κρύο Δεκέμβρη των τελευταίων ετών. Αυτό είναι μια πολύ καλή αφορμή για να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που έχετε διακοσμήσει το σπίτι σας και να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή και cosy ατμόσφαιρα.



Τάσεις σταθεροποίησης των τιμών στις αγορές πετρελαίου

Τάσεις σταθεροποίησης των τιμών διαμορφώνονται στις αγορές πετρελαίου, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Οι τιμές του πετρελαίου τύπου Brent, διεθνούς προέλευσης για τις παραδόσεις Φεβρουαρίου, μειώθηκαν κατά 1 σεντ στα 55,15 δολάρια το βαρέλι μετά την αύξησή τους, κατά 11 σεντς, την Παρασκευή.



Η Αντζελίνα Τζολί έχει τάσεις αυτοκτονίας

Η Αντζελίνα Τζολί αυτοκαταστρέφεται, αναφέρει νέο δημοσίευμα του Radaronline που τονίζει ότι η διάσημη ηθοποιός έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας μετά το  διαζύγιό της. Αν και εκείνη προκάλεσε επίσημα το χωρισμό, φαίνεται ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί αυτή την αγχωτική διαδικασία.



Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Αδύναμη εμφανίζεται η Αθήνα στο άνοιγμα καθώς 2-3 μετοχές δεν φθάνουν για να δώσουν σε μια αγορά την οποία οι επενδυτές εγκατέλειψαν εδώ κι μήνες. Το μοναδικό στοιχείο με το οποίο συνδέεται η Ελλάδα με τις αγορές είναι τα 10ετή ομόλογα που κινούνται θετικά με 7,5% απόδοση – περιμένοντας τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.