Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τάπερ



Για ποιο λόγο δεν πρέπει να ζεσταίνουμε το φαγητό μέσα σε πλαστικό τάπερ

Ένας γαστρεντερολόγος από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Saurabh Sethi δήλωσε ότι δεν πρέπει να ζεσταίνουμε το φαγητό μας στο φούρνο μικροκυμάτων, σε πλαστικό δοχείο, καθώς υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης των τροφίμων από τις χημικές ουσίες που είχαν χρησιμοποιηθεί κατά την κατασκευή των πλαστικών τάπερ.



Ισπανός "Χάνιμπαλ" τεμάχισε τη μητέρα του και την έβαλε σε τάπερ!

Οι αστυνομικοί βρήκαν "λείψανα σε διάφορα τάπερ" στο σπίτι της οικογένειας, ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
Ένας νέος άνδρας συνελήφθη στη Μαδρίτη κατηγορούμενος ότι σκότωσε τη μητέρα του και κατόπιν τεμάχισε το πτώμα της και το φύλαξε μέσα σε πλαστικά δοχεία.



Βρέθηκε βασιλικός πύθωνας μέσα σε πλαστικό ταπεράκι

Ένας βασιλικός πύθωνας βρέθηκε στην αυλή σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, με την οικογένεια να προσπαθεί να πιστέψει στα μάτια της. Βρισκόταν δίπλα από ένα θάμνο, μέσα σε αυτό το μαύρο κουτί που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.



Προσοχή με τα πλαστικά τάπερ φαγητού στον φούρνο μικροκυμάτων - Τι πρέπει να ξέρετε

Τα περισσότερα σπίτια έχουν πλέον έναν φούρνο μικροκυμάτων, ο οποίος διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν, ωστόσο, είναι οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τα πλαστικά, που βάζουμε πολλές φορές στον φούρνο μικροκυμάτων για να ζεστάνουμε διάφορα φαγητά.



Πώς να εξαφανίσετε τους λεκέδες από τα πλαστικά τάπερ

Τα τάπερ είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να αποθηκεύσετε φαγητό στο ψυγείο ή για να παίρνετε το γεύμα σας μαζί στη δουλειά.

Τα λαδερά, ωστόσο, φαγητά αφήνουν σημάδια μέσα στα τάπερ σας και μετά από πολλές χρήσεις αυτά μοιάζουν να μην φεύγουν τόσο εύκολα. Υπάρχει τρόπος, όμως, να απαλλαγείτε εύκολα από τους λεκέδες.



Βάζετε φαγητό σε τάπερ; Δείτε έναν άγνωστο κίνδυνο από τοξικές ουσίες!

Σε κάθε σπίτι υπάρχουν τα γνωστά σε όλους δοχεία τύπου “τάπερ”, στα οποία αποθηκεύουμε τροφές και συνήθως τα βάζουμε στο ψυγείο.
 

Αν, όμως, τα τάπερ που χρησιμοποιείτε τα έχετε πολλά χρόνια, τότε μπορεί να διατρέχετε έναν σοβαρό κίνδυνο.