Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ταμειο



Από το σανίδι του θεάτρου στο ταμείο, γνωστή ηθοποιός!

Από το σανίδι του θεάτρου στο ταμείο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά βρίσκεται γνωστή ηθοποιός που λόγω της οικονομικής κρίσης και των δύσκολων οικονομικών συγκυριών άλλαξε επάγγελμα και συμμορφώνεται με την ισχύουσα κατάσταση.



Επίμαχη ρύθμιση 120 δόσεων: Πώς μπορούν να ενταχθούν δικηγόροι, γιατροί και μηχανικοί

Οι συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες, που χρωστούν στην Εφορία ή και στο Ταμείο τους ποσά έως 50.000 ευρώ, θα έχουν την δυνατότητα μετά το Πάσχα να ενταχθούν στη ρύθμιση.



Με «προίκα» 200 εκατ. εκκινεί το Ταμείο Επιχειρηματικότητας

Την ενεργοποίηση του ενδιάμεσου Ταμείου Επιχειρηματικότητας Ι (ΤΕΠΙΧ Ι) ενέκρινε χθες η επενδυτική επιτροπή του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Συνεπώς, το αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) και των τραπεζών, θα διατεθούν 200 εκατ. ευρώ για τη χορήγηση δανείων και εγγυήσεων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.



Οι δημοσιογράφοι του BriefingNews συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Οι δημοσιογράφοι του BriefingNews συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ από τις 6 το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου αντιδρώντας στην πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει τον ΕΔΟΕΑΠ. 

Δημοσιογράφοι ξυπνήστε..



Δραματικές οι εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ

Την ύστατη στιγμή, λίγο πριν η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ δηλώσει αδυναμία πληρωμών γενικά, συνεχίζονται τα πολιτικό-κυβερνητικό-συνδικαλιστικά παιχνίδια για την τύχη του Οργανισμού.



Οι ακτοπλοϊκές κάνουν ταμείο: Αύξηση 4% στην τουριστική κίνηση το 2017

Ταμείο ετοιμάζονται να κάνουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες μετά το τέλος της θερινής περιόδου που περιλαμβάνει και τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία η τουριστική κίνηση παρουσίασε αύξηση της τάξεως του 4%, η οποία οφείλεται κυρίως στους τουρίστες από το εξωτερικό.