Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

ταλιν



Συναντήσεις Τσίπρα με Μέρκελ και Μακρόν στο Ταλίν

Επί όλων των βασικών ζητημάτων που άπτονται της συζήτησης που διεξάγεται στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής στο Ταλίν για την ψηφιακή πολιτική-οικονομία, του μέλλοντος της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το μέλλον της οικονομίας και της κοινωνίας, τοποθετήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην παρέμβαση του.



Τετ α τετ Μακρόν-Μέρκελ στο Ταλίν

Ενώπιος ενωπίω θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα -παραμονή της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στο Ταλίν της Εσθονίας - ο Εμανουέλ Μακρόν και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.
   



Συνάντηση Μακρόν - Μέρκελ στο Ταλίν

Συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στο Ταλίν της Εσθονίας, με τις ιδέες του Γάλλου Προέδρου για τις μεταρρυθμίσεις στην Ευρώπη να βρίσκονται ψηλά ατζέντα.



ΝΔ: «Τσίπρας και Υπουργοί χρειάζονται και ένα Erasmus στο Ταλίν...»

Η... παρότρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να εγγραφούν στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο για να καταλάβουν τι έγινε με την διαπραγματεύση, την ποσοτική χαλάρωση κ.ο.κ., δεν έμεινε ασχολίαστη από την Πειραιώς η οποία πριν από λίγο εξέδωσε νέα ανακοίνωση.



Στην Εσθονία σήμερα ο Αβραμόπουλος για το μεταναστευτικό

Στο Ταλίν μεταβαίνει σήμερα ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δ. Αβραμόπουλος, όπου θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία της χώρας, για να συζητήσει τομεταναστευτικό και την ασφάλεια, ενόψει της επικείμενης ανάληψης της Προεδρίας της ΕΕ από την Εσθονία.