Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ταγίπ Ερντογάν



Συνάντηση Μπλίνκεν-Ερντογάν στο αεροδρόμιο της Άγκυρας

 Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, λίγη ώρα μετά τις κοινές δηλώσεις με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.



Τηλεδιάσκεψη Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν - Ταγίπ Ερντογάν

Tηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν έχει αύριο η Πρόεδρος της Κομισιόν, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ερίκ Μαμέρ.



Σόου Ερντογάν στον Βόσπορο για την άλωση της Κωνσταντινούπολης

Με αφορμή την συμπλήρωση των 567 ετών από την Άλωση της Πόλης.
Αυτή τη φορά....
Με τη συμμετοχή φέτος του Ταγίπ Ερντογάν.
Βίντεο και πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν σκάφη με τουρκικές σημαίες στον Βόσπορο.



Ο Ερντογάν συνέλαβε την σύζυγο, την αδελφή και τον γαμπρό του νεκρού ηγέτη του ISIS

Ο Τούρκος πρόεδρος αποκάλυψε ότι συνελήφθη η σύζυγος του νεκρού αρχηγού του ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, σύμφωνα με την dailysabah. 



Αποστολάκης για θερμό επεισόδιο: Αν τολμήσουν, θα τους κάνουμε μεγάλη ζημιά

«Όλα παίζουν με πιθανότητες» ήταν η απάντηση που έδωσε ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης σε ερώτηση για το αν «βλέπει» πιθανότητα θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο. Εκτίμησε ωστόσο ότι η Τουρκία έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει και «δεν θα ξεκινήσει τέτοιο θέμα, αν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι και σοβαρά κέρδη».



Σαφές μήνυμα Δένδια προς Τουρκία: Πρέπει να σταματήσει τις προκλήσεις

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία «να σταματήσει τις προκλήσεις, να σταματήσει να φέρεται σαν ταραξίας, να σταματήσει να παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα, να σταματήσει να παραβιάζει και την κυριαρχία ακόμα της Κυπριακής Δημοκρατίας», ώστε «να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε έναν νοήμονα διάλογο», έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του σήμερα το μεσημέρι στο ρ/σ Real FM.