Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.



ΣΥΡΙΖΑ: "Η κυβέρνηση να σταματήσει τα πειράματα με τα παιδιά"

«Τη στιγμή που ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Θεοδωρικάκος, μετά τη γενική κατακραυγή υποσχόταν δωρεάν μάσκες στους μαθητές, η υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως, χαρακτήριζε τη μάσκα "προσωπικό αντικείμενο που επαφίεται στην ατομική ευθύνη" και τόνιζε πως το κόστος της επιβαρύνει την οικογένεια του κάθε παιδιού», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε σημερινή ανακοίνωσή του, καλώντας «τον κ.



ΣΥΡΙΖΑ για άνοιγμα σχολείων: Δωρεάν μάσκες για μαθητές και καθηγητές

"Η απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου, χωρίς μείωση των μαθητών ανά τάξη και χωρίς αυστηρότερες  υγειονομικές προδιαγραφές, ευχόμαστε να μην αποβεί καταστροφική επιλογή" αναφέρουν σε κοινή του δήλωση οι τομεάρχες Παιδείας και Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης και Ανδρέας Ξανθός.



Παρέμβαση Τσίπρα: Το έλλειμμα εθνικής στρατηγικής, σοβαρός κίνδυνος για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Αρθρο-παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών. "Οι τελευταίες εξελίξεις με την κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας δεν αποτελούν κεραυνό εν αιθρία. Το ερώτημα που γεννάται είναι ποια είναι η δική μας στρατηγική" σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων.



Ραγκούσης για Εύβοια: ''Εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις των μετεωρολόγων''

«Εντελώς εκτεθειμένη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σε γραπτή δήλωσή του, σε συνέχεια των τοποθετήσεων των μετεωρολόγων για την Εύβοια, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.



Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ο Πολάκης αφήνει εκτός βουλής τον Σταθάκη

Παρά το γεγονός ότι το όνομά του συζητήθηκε πολύ κυρίως για αρνητικούς λόγους, ο Παύλος Πολάκης φαίνεται ότι παίρνει τη μία έδρα για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έχει μέχρι στιγμής 4567 σταυρούς κάτι που σημαίνει ότι μένει εκτός Βουλής ο επίσης πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης (4017).



Εθνικές εκλογές 2019: Ο μισός πληθυσμός στη Γαύδο δεν ψήφισε

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στο εκλογικό τμήμα της Γαύδου με την αποχή να φτάνει το 52,65% καθώς πάνω από τους μισούς φαίνεται να μην πήγε να ψηφίσει.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Περιφέρειας Κρήτης από τους 226 εγγεγραμμένους ψήφισαν μόλις 107 άτομα με τα έγκυρα ψηφοδέλτια να είναι 105.