Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

συριοι



Εφαρμογή που σώζει ζωές - Ειδοποιεί τους Σύρους για τις αεροπορικές επιδρομές

Τρεις άντρες, ένας Αμερικανός χάκερ που έγινε κυβερνητικός τεχνολόγος, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας και ένας Σύρος προγραμματιστής, γνωστοί και ως «ομάδα Hala», γνώριζαν ότι δεν μπορούσαν να σταματήσουν τις βομβιστικές επιθέσεις.

Αλλά ήταν σίγουροι ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να δώσουν στους ανθρώπους περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.



Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει την είσοδο Σύρων προσφύγων στο έδαφός του

Το Ισραήλ θα συνεχίσει να παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους σύρους πολίτες που φεύγουν για να γλιτώσουν τον πόλεμο, αλλά δεν θα δεχθεί κανέναν στο έδαφός του, προειδοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.



Mαρτυρία δημοσιογράφου!Στην Τουρκία παίρνουν τα όργανα παιδιών της Συρίας ενώ είναι ακόμη ζωντανά!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Είναι γνωστό ότι το εμπόριο οργάνων θερίζει στη Τουρκία, αφού εκεί δεν παύουν ούτε λεπτό να εκμεταλλεύονται τον πόνο των Σύρων προσφύγων... ακόμα και των μικρών παιδιών τους προκειμένου να πλουτίσουν.



Ο Ερντογάν δίνει ιθαγένεια σε Σύρους για να τον ψηφίζουν στις εκλογές

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει την ικανότητα να στρέφει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει προς όφελός του. Από τον Ιούλιο, έχει χρησιμοποιήσει μια αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος για να επιβάλει κατάσταση έκτακτης ανάγκης που του δίνει λευκή επιταγή για να συντρίψει όλες τις μορφές αντιπολίτευσης.



Βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες που ασέλγησαν στην 23χρονη στο ΑΠΘ

Ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για ομαδικό βιασμό, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, άσκησε, μεταξύ άλλων, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αργυρή Βαλούση, σε βάρος των επτά αλλοδαπών, που συνελήφθησαν στην συνέχεια καταγγελίας μίας 23χρονης και του 20χρονου φίλου της για επίθεση που δέχθηκαν, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπι



Έβρος: Ήθελαν να περάσουν Σύρους στην Τουρκία με βάρκα

Διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με ξύλινη βάρκα και οδηγό έναν 64χρονο Έλληνα, επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την Ελλάδα στην Τουρκία, δύο Σύροι.