Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συντριβή ελικοπτέρου



Βενεζουέλα: Ένας στρατηγός νεκρός από συντριβή ελικοπτέρου

Τουλάχιστον δύο στρατηγοί επέβαιναν σε ελικόπτερο που συνετρίβη χθες, στην Βενεζουέλα. Ένας από αυτούς σκοτώθηκε, ενώ ο άλλος τραυματίστηκε όπως δήλωσαν τοπικές αστυνομικές πηγές το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι ο στρατηγός Αλφόνσο Τόρες κι ο πιλότος του ελικοπτέρου είχαν σκοτωθεί από την συντριβή του ελικοπτέρου.



Ιράκ: Επτά αμερικανοί στρατιώτες νεκροί σε συντριβή ελικοπτέρου

Επτά αμερικανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερο που τους μετέφερε συνετρίβη χθες στο δυτικό Ιράκ, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος στον τομέα της άμυνας.



Συγκλονιστικό βίντεο: Απίστευτη συντριβή ελικοπτέρου στις Άλπεις και κανείς δεν χάνει τη ζωή του!

Πως συνέβη να συντριβεί ένα ελικόπτερο διάσωσης στα βουνά των ΄Αλπεων χωρίς να χάσουν τη ζωή τους ούτε ο διασώστης, ούτε ο πιλότος, ούτε κι ο ορειβάτης που βρισκόταν εντός του επειδή αντιμετώπιζε καρδιακό πρόβλημα;



Τουλάχιστον 11 νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου

Eλικόπτερο συνετρίβη καθώς πετούσε προς την ακτή, από την πετρελαϊκή πλατφόρμα Gullfaks B της εταιρίας Statoil, αναφέρει το κέντρο συντονισμού και διάσωσης της Νορβηγίας.

Το ελικόπτερο ήταν ιδιοκτησίας της εταιρίας Chc Helicopter Service. 



Δύο νεκροί σε συντριβή αμερικανικού στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Νότια Κορέα

Ένα ελικόπτερο τύπου Apache συνετρίβη σήμερα στην κεντρική Νότια Κορέα, προκαλώντας τον θάνατο του πιλότου και ενός ακόμη μέλους του πληρώματος, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

 Σύμφωνα με το Reuters, το ελικόπτερο συνετρίβη σε επαρχιακό δρόμο της Γουοντζού, στην επαρχία Γκανγκγουόν το πρωί της Δευτέρας.



Συντριβή ελικοπτέρου με 23 επιβαίνοντες κοντά στην Τρίπολη της Λιβύης

Ελικόπτερο συνετρίβη στη Λιβύη, κοντά στην πρωτεύουσα Τρίπολη με 23 επιβαίνοντες, ανάμεσα στους οποίους θεωρείται πιθανό ότι βρίσκονται ηγέτες παραστρατιωτικών οργανώσεων που ελέγχουν την πρωτεύουσα, σύμφωνα με αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας και πρακτορείο ειδήσεων.