Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Σύνοδο Κορυφής



Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ο Τσίπρας

Στο νέο κτίριο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας για να πάρει μέρος στη διήμερη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας.

Κατά την άφιξή του στο χώρο, ο Έλληνας πρωθυπουργός δέχθηκε ένα θερμό χαιρετισμό με εναγκαλισμό από τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ, ο οποίος εκείνη στη στιγμή έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.



Α. Τσίπρας: Δεν ωφελεί να δραματοποιούμε το ζήτημα στη Σύνοδο Κορυφής

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την αισιοδοξία του για λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου στη συνάντησή του με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μπρούνο Λεμέρ.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι πρέπει να βρεθεί λύση έτσι ώστε να μη χρειαστεί να μεταφερθεί το πρόβλημα στη Σύνοδο Κορυφής. 



Times: Σύνοδο κορυφής με τον Πούτιν στο Ρέικιαβικ σχεδιάζει ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να οργανώσει μια Σύνοδο Κορυφής με τη συμμετοχή του ιδίου και του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.



Η Μέρκελ τρώει «βρώμικο» σε καντίνα μετά τη Σύνοδο Κορυφής

Πεινασμένη βγήκε χτες από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες η Άνγκελα Μέρκελ. Η γερμανίδα καγκελάριος κατευθύνθηκε προς την πλησιέστερη καντίνα προκειμένου να φάει ένα «βρώμικο».

Στο σημείο βρέθηκε και η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα, η οποία τράβηξε τις σχετικές φωτογραφίες και τις ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.



Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Τουσκ συγκαλεί την πρώτη Σύνοδο Κορυφής χωρίς τη Βρετανία

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ θα συγκαλέσει την πρώτη Σύνοδο Κορυφής των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς την παρουσία του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, την επόμενη Τετάρτη προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ, μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς.



Δύσκολη θεωρεί η Άγκυρα τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής

Η Τουρκία δεν σκοπεύει να υποβάλει νέα αιτήματα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για την προσφυγική κρίση και θεωρεί δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη, την οριστικοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε σήμερα στο Reuters υψηλόβαθμος τούρκος αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.