Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Συνελήφθησαν



ΗΠΑ: Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με υλικά για την κατασκευή βομβών

Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη δύο πρόσωπα στα οποία σκοπεύουν να απαγγείλουν κατηγορίες για την κατασκευή εκρηκτικού μηχανισμού, έπειτα από μια έρευνα ομοσπονδιακών υπηρεσιών που είναι αρμόδιες για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, γράφει η εφημερίδα The New York Times επικαλούμενη αξιωματούχο των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.



Συνελήφθησαν έξι δύτες με αρχαία αντικείμενα

To Λιμενικό Σώμα συνέλαβε έξι αρχαιοκάπηλους που αναζητούσαν αρχαία αντικείμενα στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά του Γυθείου.

Οι λιμενικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, σύμφωνα με τις οποίες, έξι άτομα αναζητούσαν αρχαία στο ενάλιο ρωμαϊκό ναυάγιο στο Λιμένι της Ανατολικής Μάνης, χθες το απόγευμα.



Σέρρες: Συνελήφθησαν 39χρονος με την 15χρονη κόρη του

Πατέρας φέρεται ότι έβαλε την 15χρονη κόρη του να κλέψει χρυσαφικά αξίας 80.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο των Σερρών.

Ύστερα από αστυνομική κινητοποίηση συνελήφθησαν ο 39χρονος και η ανήλικη κόρη του, την ώρα που τα κλοπιμαία φαίνεται ότι ήδη πουλήθηκαν από τον πατέρα έναντι 20.000 ευρώ σε άγνωστο άτομο στη Θεσσαλονίκη.



Επιχείρηση "σκούπα" στην Ισπανία: Συνελήφθησαν 3 τζιχαντιστές

Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη τζιχαντιστικών ομάδων που προγραμμάτιζαν να δράσουν το αμέσως επόμενο διάστημα, έλαβε χώρα στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Καταλονία και στη Βαλένθια, όπου συνελήφθησαν τρία άτομα.



Συνελήφθησαν ληστές που κυκλοφορούσαν με κλεμμένο αμάξι

Τέλος στη δράση δυο κακοποιών που έκαναν ληστείες και κλοπές σε διάφορες περιοχές της χώρας.



Δεκατρείς άνθρωποι συνελήφθησαν για την κατάρρευση πλατφόρμας στην Κίνα

Δεκατρείς άνθρωποι τέθηκαν υπό κράτηση μετά την κατάρρευση μιας πλατφόρμας σε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην επαρχία Τζιανγκσί της ανατολικής Κίνας, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 74 άνθρωποι, ανακοίνωσαν σήμερα τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της χώρας.