Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Συνεκπαίδευση



Συνεκπαίδευση του Πολεμικού Ναυτικού με Συμμαχικές Μονάδες (Φωτό)

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 08 και τη Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 διεξήχθη συνεκπαίδευση της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ, μετά του οργανικού της ελικοπτέρου (τύπου S70, Aegean Hawk), με τη φρεγάτα ROS REGELE FERDINAND (F-221) του Ναυτικού της Ρουμανίας και τη φρεγάτα FGS LUBECK (F-214) του Ναυτικού της Γερμανίας, αντίστοιχα, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Κυκ



Η Φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ σε συνεκπαίδευση με ιταλικό αντιτορπιλικό

Συνεκπαίδευση πραγματοποίησε το Πολεμικού Ναυτικού της χώρας μας με το Ναυτικό της Ιταλίας, στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού Κόλπου και Κεντρικού Αιγαίου Πελάγους.



Mεγάλη συνεκπαίδευση ελληνικού και κινεζικού ΠΝ στο Σαρωνικό Κόλπο

Mεγάλη συνεκπαίδευση ελληνικού και κινεζικού πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουλίου στο Σαρωνικό Κόλπο. 



Συνεκπαίδευση της Φ/Γ ΚΑΝΑΡΗΣ με πλοία του Ινδικού Ναυτικού (Φωτό)

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έγινε γνωστό ότι την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 διεξήχθη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κρητικού Πελάγους συνεκπαίδευση της φρεγάτας Φ/Γ ΚΑΝΑΡΗΣ (F 464) και του οργανικού της ελικοπτέρου με τις φρεγάτες INS ΤARKASH, INS TRISHUL, ενός αντιτορπιλικού INS MUMBAI και ενός πλοίου γενικής υποστήριξης INS ADITYA του Ναυτικού της Ινδίας. 



Ολοκληρώθηκε η συνεκπαίδευση της ΠΑ με την 555FS της USAFE (Φωτό)

Ολοκληρώθηκε η συνεκπαίδευση Μοιρών της ΠΑ με την 555 Fighter Squadron της USAFE. Η συγκεκριμένη Μοίρα με έδρα την αεροπορική βάση Aviano στην Ιταλία έφερε 14 μαχητικά F-16CM Fighting Falcon και 260 αεροπόρους και τεχνικούς στην 115ΠΜ στη Σούδα για διάστημα 2 εβδομάδων.