Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

συνδρομο down



Σουηδία: Αστυνομικοί σκότωσαν ένα 20χρονο με σύνδρομο Down - Είχε βγει να παίξει

Οι εισαγγελικές αρχές της Σουηδίας θα ασκήσουν διώξεις σε βάρος τριών αστυνομικών για τον θανάσιμο τραυματισμό από αστυνομικά πυρά ενός 20χρονου που έπασχε από σύνδρομο Down κι αυτισμό, πέρυσι τον Αύγουστο, σε μια υπόθεση που ήγειρε ανησυχίες για τη χρήση φονικής βίας από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου.



Σουηδία: Αστυνομικοί σκότωσαν νεαρό με σύνδρομο Down γιατί κρατούσε πλαστικό όπλο

O νεαρός Έρικ Τορέλ από τη Στοκχόλμη που έπασχε από το σύνδρομο Down, έφυγε από το σπίτι του κατά τη διάρκεια της νύχτας κρατώντας ένα πλαστικό όπλο και στη συνέχεια οι γονείς του δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνισή του.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα, κάτοικοι της περιοχής άκουσαν πυροβολισμούς.



Η συγκλονιστική στιγμή μιας μητέρας που ανακαλύπτει ότι το μωρό της πάσχει από σύνδρομο Down

Όταν η Amber Rojas έμεινε έγκυος για τέταρτη φορά, ήξερε ότι κάτι ήταν διαφορετικό αυτή τη φορά.

Ο σύζυγός της, Fernando, πίστευε ότι αισθανόταν διαφορετικά απλώς και μόνο επειδή το ζευγάρι αποφάσισε να περιμένει μέχρι τη γέννηση για να μάθει το φύλο του μωρού.



Αγαπημένος ηθοποιός συγκλονίζει: Ως πιτσιρίκι ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης!

Στο περιοδικό “Τηλεθεατής” κα τη Χρύσα Παχούμη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Γιαννόπουλος, που μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του και την αδελφή του που πάσχει από σύνδρομο Down.



Γιώργος Παπαδάκης: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση για την αδερφή του που έπασχε από σύνδρομο Down

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Late Night και πραγματικά συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για την αδερφή του που έπασχε από σύνδρομο Down.



Γιατί σε αυτή τη χώρα δεν γεννιούνται πια παιδιά με Σύνδρομο Down

Μιλάμε πάντα για τη γενετική ανωμαλία που ένας άνθρωπος γεννιέται με 47 αντί για 46 χρωμοσώματα που είναι ο φυσιολογικός καρυότυπος.