Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Συνάντηση Μητσοτάκη



Ανακοινώνεται αύριο η αύξηση του κατώτατου μισθού -Συνάντηση Μητσοτάκη-Χατζηδάκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει αύριο Παρασκευή στις 10:00 συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, για το ζήτημα της αύξησης του κατώτατου μισθού.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Χατζηδάκης θα παραχωρήσει στις 11:00 συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Εργασίας.



«Αυτό που πέτυχε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά εντυπωσιακό», είπε η Μ. Βεστάγκερ στη συνάντησή της με τον Κυρ. Μητσοτάκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Margrethe Vestager.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η σημασία της άρσης του καθεστώτος Ενισχυμένης Εποπτείας τον Αύγουστο και η πρόοδος που έχει συντελεστεί σε πολλούς τομείς τα τελευταία χρόνια.



Συνάντηση Μητσοτάκη – Τζουγκάνοβιτς: Έμπρακτη η στήριξη της Ελλάδας στο Μαυροβούνιο για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου Milo Đukanović, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, την πρώτη επίσημη επίσκεψη αρχηγού κράτους του Μαυροβουνίου από την ανεξαρτητοποίησή του, το 2006.



Συνάντηση Μητσοτάκη - ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ

Με τον πρόεδρο της ΝΔ συναντήθηκε σήμερα το πρωί το προεδρείο της  Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το προεδρείο της Ένωσης κατέθεσε στον κ. Μητσοτάκη την πρότασή του για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ, του Ταμείου των δημοσιογράφων που αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα επιβίωσης. 



Συνάντηση Μητσοτάκη με τους βουλευτές της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα

Για τα θέματα που απασχολούν τη Μακεδονία και τη Θράκη ενημερώθηκε και συζήτησε με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε ενόψει της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.