Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Συμβούλιο Εφετών



Βούλευμα Συμβουλίου Εφετών για Φλώρο: «Ισχυρές οι ενδείξεις πλαστότητας πιστοποιητικών αναπηρίας»

Το δρόμο της επιστροφής στις φυλακές Χαλκίδας παίρνει ο Αριστείδης Φλώρος ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να εκτελεστεί το διατακτικό του βουλεύματος που διατάσσει την κράτηση του την ώρα που η έρευνα της υπόθεσης περνά στα χέρια της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.



Panama Papers: "Όχι" στην έκδοση στη Μάλτα Ρωσίδας πληροφοριοδότριας

"Όχι" είπε το Συμβούλιο Εφετών στα αιτήματα των αρχών της Μάλτας για την έκδοση της Μαρίας Εφίμοβα, η οποία φέρεται να αποτελεί μία από τις «πηγές» της δημοσιογράφου, Δάφνης Καρουάνα Γκαλίθια, που ερευνούσε την υπόθεση των Panama Papers και δολοφονήθηκε όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό της.



«Όχι» στην έκδοση δύο Τούρκων στρατιωτικών αποφάσισε σήμερα το Συμβούλιο Εφετών

«Όχι» στην έκδοση των δυο τελευταίων Τούρκων είπε σήμερα το Συμβούλιο Εφετών. Έτσι, μετά και την σημερινή απόφαση η υπόθεση της έκδοσης των 8 Τούρκων που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γείτονα παίρνει νέα διάσταση.



Να μην εκδοθούν οι τρεις Τούρκοι αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών

Να μην εκδοθούν στην Τουρκία  οι 3 από τους 8 Τούρκους οι οποίοι ήρθαν στη χώρα μας το περασμένο καλοκαίρι μετά το πραξικόπημα στη γείτονα, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.