Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Συμβολαιογράφος



Συγκέντρωση της ΛΑΕ σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Λαϊκή Ενότητα σε συμβολαιογραφειο επί της οδού Καποδιστριου 18 στο κέντρο της Αθήνας. 

Κρατώντας πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτύρονται γιατί βγαίνει στο σφυρί ένα διαμέρισμα 31 τμ στην Αθήνα με τιμή πρώτης προσφοράς στα 11.000 ευρώ για χρέος 57.600 ευρώ. 



Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Πάγωμα» των πλειστηριασμών ζήτησε στο ΣτΕ

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας δέχθηκε σήμερα την πρώην πρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το θέμα της χθεσινής προσφυγής που κατέθεσε στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ως συνήγορος, μαζί με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Ζηκογιάννη,  της συμβολαιογράφου Λαυρίου Ελένης Καραγεωργοπούλου.



Ένταση στο Ειρηνοδικείο: Παραλίγο ξύλο ανάμεσα στους «Δεν πληρώνω» και σε συμβολαιογράφο

Ένταση δημιουργήθηκε πριν λίγη ώρα στο Ειρηνοδικείο της οδού Λουκάρεως όταν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» εκδίωξαν συμβολαιογράφο που βρισκόταν στην είσοδο του κτιρίου καθώς όπως καταγγέλλουν μέλη του κινήματος προσπάθησε να πραγματοποιήσει παράνομα πλειστηριασμό. 



Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς - Προσήχθη συμβολαιογράφος

Ένταση επικράτησε και σήμερα Τέταρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όταν μέλη των  κινημάτων που αντιτίθεται στους πλειστηριασμούς ήρθαν σε αντιπαράθεση με συμβολαιογράφους.



Μπήκε στο γραφείο συμβολαιογράφου και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ

Τον περασμένο Μάρτιο η τοπική κοινωνία του Καρπενησίου είχε συγκλονιστεί από την απόπειρα δολοφονίας γνωστού συμβολαιογράφου της πόλης. Τότε ο δράστης με την καραμπίνα στα χέρια μπήκε μέσα στο γραφείο, σταμάτησε στον προθάλαμο, σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον συμβολαιογράφο.



Συμβολαιογράφος και δύο γυναίκες σε κύκλωμα με παράνομες αναγνωρίσεις παιδιών

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας συμβολαιογράφος στην Πάτρα ο οποίος ήταν μέλος ενός κυκλώματος που έκανε παράνομες αναγνωρίσεις παιδιών. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν δύο Ελληνίδες, ηλικίας, 27 και 18 ετών, ενώ αναζητούνται δυο Πακιστανοί ηλικίας 38 και 21 ετών και δύο ακόμα Ελληνίδες, ηλικίας 48 και 40 ετών.