Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

συμπαρασταση



Αγγελίδης: Το μήνυμα συμπαράστασης από τον Θοδωρή Μισόκαλο

Τα μηνύματα συμπαράστασης και οι ευχές για ταχεία ανάρρωση συνεχίζονται για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.



Όλοι με ξυρισμένα κεφάλια στην Αθλέτικ για συμπαράσταση στον Γεράι Άλβαρες

Μάχη για τη ζωή του δίνει ξανά ο Γεράι Άλβαρες, ο οποίος τον προηγούμενο μήνα διαγνώστηκε ότι ο καρκίνος του χτύπησε ξανά την πόρτα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο διεθνής αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Ισπανίας Κ2-1, που έλαβε μέρος στο αντίστοιχο ηλικιακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πολωνίας.



Βούτσης: Έχετε την αμέριστη συμπαράσταση του ελληνικού λαού

Την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων και τον πορτογαλικό λαό, που βιώνουν μία από τις χειρότερες τραγωδίες των τελευταίων ετών λόγω της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες στην κεντρική Πορτογαλία, εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.



Σβηστός ο Πύργος του Άιφελ, σε ένδειξη συμπαράσταση στους Κόπτες της Αιγύπτου

Ο Πύργος του Άιφελ θα βυθιστεί στο σκοτάδι απόψε, σε μια συμβολική κίνηση προκειμένου το Παρίσι να τιμήσει τη μνήμη...των θυμάτων της σημερινής πολύνεκρης επίθεσης στην Αίγυπτο, όπως ανακοίνωσε η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας Αν Ινταλγκό.



Άνδρας στήνει το γραφείο του έξω από το δωμάτιο της γυναίκας του, όταν εκείνη απομονώνεται μετά την ακτινοβολία για καρκίνο

Μια συγκινητική εικόνα μοιράστηκε ένα 17χρονο κορίτσι στα κοινωνικά δίκτυα. Ο πατέρας της κάθεται έξω από το δωμάτιο της μητέρας της, έχοντας μάλιστα στήσει το γραφείο του εκεί, όταν εκείνη απομονώθηκε μετά την υποβολή σε θεραπεία ακτινοβολίας για καρκίνο. Με αυτόν τον τρόπο της κρατάει συντροφιά.



Κυρ. Μητσοτάκης: Συμπαραστεκόμαστε στον σουηδικό λαό

Aνάρτηση στο διαδίκτυο, για το τραγικό γεγονός του φορτηγού που έπεσε σήμερα πάνω σε πλήθος στη Στοκχόλμη, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Απαίσια νέα από τη Στοκχόλμη σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Συμπαραστεκόμαστε στον σουηδικό λαό», έγραψε στα Aγγλικά στον λογαριασμό του στο Τwitter ο πρόεδρος της ΝΔ.