Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

συμη



ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τις Οινούσες- Χίο- Λήμνο- Καστελόριζο -Ρόδο και Σύμη

Ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από τις Οινούσες στα 30.000 πόδια, στις 13:23, και ένα λεπτό αργότερα πέταξε πάνω από τη Χίο στα 30.500 πόδια.



Σύμη: Μετανάστες πέταξαν φαγητό σε αστυνομικούς

Επεισόδια προκάλεσε στη Σύμη το μεσημέρι της Παρασκευής ομάδα μεταναστών που επιτέθηκε και σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki.gr, οι μετανάστες που έχουν φτάσει στο νησί τις προηγούμενες μέρες από τα τουρκικά παράλια, προκάλεσαν τα επεισόδια διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβίωσής τους και απαιτώντας να φύγουν από τη Σύμη.



Φωτιά σε θαλαμηγό χωρίς επιβάτες στη Σύμη

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά, σε ταχύπλοο σκάφος που βρίσκονταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι στη Σύμη. Ασφαλείς όλοι επιβάτες του.



Ελληνικό γλέντι για Ρώσο μεγιστάνα στη Σύμη

Ενα γλέντι αλά… ελληνικά- από τα παλιά- έστησε ο Ρώσος μεγιστάνας Βίκτορ Ρασνίκοφ στη Σύμη.

 

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος διασκέδασε με την παρέα του σε γνωστή ταβέρνα της Σύμης. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να σπάσει και πιάτα.



«Βούλιαξε» ο Πανορμίτης της Σύμης από προσκυνητές. Κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τη γιορτή του Ταξιάρχη Μιχαήλ στο ακριτικό νησί

Με κατάνυξη χιλιάδες προσκυνητές από τη Ρόδο, την Αθήνα, ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο προσκύνησαν και φέτος τη θαυματουργή εικόνα του Στρατηγού Πανορμίτη στη Σύμη.

Αποστολή στον Πανορμίτη της Σύμης: Πέπη Οικονομάκη



«Θάλασσα» προσκυνητών στον Πανορμίτη της Σύμης. Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για τη γιορτή του Ταξιάρχη Μιχαήλ στο ακριτικό νησί.

Χιλιάδες προσκυνητές από τη Ρόδο, την Αθήνα, ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο καταφθάνουν και σήμερα στο Μοναστήρι του Πανορμίτη για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα του Αρχάγγελου.

Αποστολή στον Πανορμίτη της Σύμης: Πέπη Οικονομάκη
Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία