Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

συμφωνία των Πρεσπών

 

Μητσοτάκης στον Ζάεφ: «Δεν θα υπέγραφα την Συμφωνία των Πρεσπών»!

Στο πλαίσιο των επαφών του με ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων, και μετά τον Έντι Ράμα, τον Χασίμ Θάτσι, και τον Αλεξάντε Βούτσιτς, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνάντησε σήμερα Τρίτη 24.09.2019, στα Ηνωμένα Έθνη και τον Ζόραν Ζάεφ.

 

Τι είπαν Μητσοτάκης – Ζάεφ



Δικαστικό «λουκέτο» σε φιλοσκοπιανή ΜΚΟ στις Σέρρες

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Σερρών, μπαίνει «λουκέτο» στην φιλοσκοπιανή ΜΚΟ «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος», που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018, στα απόνερα της Συμφωνίας των Πρεσπών.



Ο ομογενής που ενόχλησε τον Κοτζιά στο Μόναχο απαντά: «Είμαι Έλληνας Μακεδόνας, ούτε χουντικός, ούτε χρυσαυγίτης»

«Δεν είμαι ούτε χουντικός, ούτε χρυσαυγίτης. Είμαι Έλληνας Μακεδόνας που απλά έθεσα μια ερώτηση στον κ. Κοτζιά ο οποίος αντί να απαντήσει άρχισε να βρίζει». Αυτά είναι τα λόγια του Γιάννη Γκέκα ο οποίος έθεσε μια «σκληρή», για τα δεδομένα του πρώην υπουργού, ερώτηση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Μόναχο. 

 

Ο Καρανίκας λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με πολίτες για τα Σκόπια

Τη… δική του ερμηνεία για τη Συμφωνία των Πρεσπών έδωσε από τη Θεσσαλονίκη ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

Εκεί, απαντώντας σε πολίτες που του απηύθυναν τον λόγο είπε πως «η Συμφωνία λέει ότι είναι σλάβοι» αναφερόμενος στους κατοίκους των Σκοπίων.