Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

συγκεντρωσεις



Πρωτομαγιά: Δύο συγκεντρώσεις και πορεία στη Λάρισα

Δύο συγκεντρώσεις έγιναν σήμερα το πρωί στη Λάρισα, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ενώ ακολούθησε και πορεία στο κέντρο της πόλης.



Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι όλης της χώρας. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, τάσσονται ενάντια «στον νέο σφαγιασμό που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζει για τις πενιχρές συντάξιμες αποδοχές μας με τον νόμο “Κατρούγκαλου”».



Συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα στις 10.30 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, μέλη του Συντονισμού Δράσης ενάντια στην Κυριακάτικη εργασία.



Ζιμπάμπουε: Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις λόγω της επιδημίας χολέρας

Η αστυνομία στη Ζιμπάμπουε απαγόρευσε την Τετάρτη μέχρι νεοτέρας διαταγής όλες τις δημόσιες συγκεντρώσεις στην πρωτεύουσα της χώρας, τη Χαράρε, εξαιτίας της επιδημίας χολέρας και τυφοειδούς πυρετού που έχει στοιχίσει ήδη τη ζωή σε 21 ανθρώπους, ενώ εκατοντάδες άλλοι έχουν ασθενήσει, μέσα σε μία εβδομάδα.



Συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία σήμερα σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται σήμερα οι συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία, κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.



Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική. Πού είναι αυξημένη η κίνηση

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται σήμερα στους δρόμους της Αττικής λόγω της συμμετοχής εργαζομένων στις συγκοινωνίες στην «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» και την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.