Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

9 °C

Σήμερα, 21. Φεβρουαρίου 2020

συγχωρεσηΗ συγχώρεση σώζει

Αδέλφια μου, χιλιάδες καλές πράξεις μπορούμε να κάνουμε: να νηστεύουμε, να προσευχόμαστε, να ασχολούμαστε με φιλανθρωπία ακόμη και το αίμα να χύσουμε για τον Χριστό , αν όμως έχουμε έχθρα με τους αδελφούς χριστιανούς μας, όσα καλά κάνουμε, χαμένα πάνε, δε θα μας ωφελήσουν, και θα βρεθούμε στην κόλαση. 

 

Κοσμάς Αιτωλός

 

Συγκλονίζει η Μαίρη Λίντα: Με έσπαγε στο ξύλο αλλά τον έχω συγχωρέσει

Τον συγχώρεσα για όσα μου έκανε! Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του. Ήταν ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι δυνατό να μην τον συγχωρήσω;, δήλωσε η Μαίρη Λίντα στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, για τον δεύτερο σύζυγό της Αλέξανδρο Θεοχάρη, που κηδεύτηκε προχθές.«Πάτερ άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ
Συμπορευθήκαμε και πάλι, χριστοφόρε λαέ του Θεού, μέσα στη λατρεία της Εκκλησίας μας όλες αυτές τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, με το Δεσπότη Χριστό ερχόμενο εκούσια προς το Πάθος.Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου συνάντησε και συγχώρεσε τον νεοναζί που την απειλούσε

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με ένα συγκινητικό άρθρο στην Deutsche Welle, μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον νεοναζί ο οποίος  την απειλούσε εδώ και χρόνια.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δραστηριοποιείται έντονα υπέρ των μεταναστών και άλλων μειονοτήτων, κάτι που όπως φαίνεται ενοχλεί ακραίους κύκλους.

 Κτίσε μέσα μου Θεέ μου μια καθαρή καρδιά

Ο Θεός είναι έτοιμος και περιμένει να συγχωρήσει κάθε άνθρωπο που Του το ζητά. Η Αγία Γραφή αναφέρει: "Επειδή εσύ, Κύριε, είσαι αγαθός και εύσπλαχνος και πολυέλεος σε όλους εκείνους που σε επικαλούνται." (Ψαλμός 86: 5)