Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Survivor 2



Ο μόνος παίκτης που δεν πήγε στον ημιτελικό του Survivor

Από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, οι οποίοι μάλιστα και πόζαραν μαζί κατά την διάρκεια του ημιτελικού, μέχρι την Εύη Σαλταφερίδου και τον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο, οι οποίοι έκαναν την έκπληξη και παρά την όποια κόντρα που είχαν, αγκαλιάστηκαν μπροστά την κάμερα, κανείς δεν μπορούσε να λείπει από το προτελευταίο επεισόδιο του παιχνιδιού που τους άλλαξε



Survivor 2 Ημιτελικός: Αποθεώθηκαν οι φιναλίστ κατά την είσοδο τους στο πλατό

Με πολλά χαμόγελα, στιγμές συγκίνησης και τις γνωστές κραυγές του Νίκου Θωμά, οι πρώην παίκτες του Survivor, υποδέχτηκαν στο χώρο που διεξάγεται ο αποψινός ημιτελικός του ριάλιτι τους τρεις φιναλίστ.

Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά, αποθεώθηκαν τόσο από το κοινό όσο και τους από τους πρώην συμπαίκτες τους, Μαχητές και Διάσημους.



Survivor 2: Αποχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου

Εκτός Survivor βρέθηκε χθες η Εύη Σαλταφερίδου. Η παίκτρια των μαχητών έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους, σε σχέση με τον Νικόλα Αγόρου, από το τηλεοπτικό κοινό και το «ταξίδι» της στον Άγιο Δομίνικο έλαβε τέλος.



Survivor 2: Ποιός αποχωρεί σήμερα

Ημέρα αποχώρησης σήμερα στο Survivor, ημέρα που οι Μαχητές θα μείνουν με παίκτη λιγότερο.

Ροδάνθη, Νάσος ή Εύη; Οι τρεις υποψήφιοι τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και το Dokari αποκαλύπτει με απόλυτη εγκυρότητα, όπως πάντα, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και το όνομα του παίκτη που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ποιος είναι ο μεγάλος ηττημένος;



Survivor 2: Συγκίνηση από τους παίκτες όταν είδαν αγαπημένα τους πρόσωπα

Άκρως συγκινητικό ήταν το επεισόδιο του Survivor, όπου Μαχητές και Διάσημοι μετά από μήνες είδαν από κοντά αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας θα ήταν ξεχωριστό, καθώς η νικήτρια ομάδα θα έβλεπε από κοντά πρόσωπα της οικογένειάς τους, τα οποία ταξίδεψαν στον Αγιο Δομίνικο.



Survivor 2: Ανατροπή για τον Μιχάλη Μουρούτσο

Η Λάουρα Νάργες, πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, αποκάλυψε πως δεν ήταν ο Μιχάλης Μουρούτσος αυτός που πρότεινε τον διαχωρισμό αντρών και γυναικών.