Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

στυλο



Κάρφωσε στυλό σε αστυνομικό, που πήγε να τον ελέγξει για πολεοδομικές παραβάσεις

Αστυνομικός στη Γλυφάδα πήγε να ελέγξει πολεοδομικές παραβάσεις και βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από εξαγριωμένο καταγγέλλοντα, ο οποίος του κάρφωσε το στυλό στην παλάμη.



Γιατί το καπάκι του στυλό είναι έτσι μπροστά; Η λεπτομέρεια που σώζει ζωές

Αυτά τα στυλό υπάρχουν στα σπίτι των περισσότερων από εμάς. Αλλά λίγοι ως ελάχιστοι είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί το καπάκι σχηματίστηκε με αυτόν τον τρόπο.

Το 1991, η BIC εισήγαγε στον κόσμο αυτό το στυλό σκεπτόμενη πολλούς παραμέτρους πριν την κυκλοφορία του. Στο καπάκι αποφάσισαν ότι θα είναι απαραίτητο να υπάρχει μια τρύπα.



Η οργή της μάνας της Δώρας και η επίθεση με στυλό στον δολοφόνο

Επίθεση από συγγενείς και φίλους της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη δέχθηκε κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 58χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της.



Σοκ στα δικαστήρια της Πάτρας - Κάρφωσε στυλό στο λαιμό του μόλις άκουσε την καταδίκη του

Πήρε έναν στυλό που βρήκε πάνω σε ένα γραφείο και το κάρφωσε στο λαιμό του. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας στο γραφείο όπου υποβάλλονται εφέσεις.



Εσείς ξέρετε σε τι χρησιμεύει το μπλε κομμάτι της γομολάστιχας;

«Το καφετί για το μολύβι, το μπλε για το στυλό» ήταν αυτό που μας έλεγαν οι γονείς μας όταν πρωτοπιάναμε στα χέρια μια γομολάστιχα και δεν είχαμε ιδέα τι να τη κάνουμε.

Όχι, πάρα πολύ γρήγορα διαπιστώσαμε πως ποτέ δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πως αυτή η ιδέα ήταν ένας μύθος, με την ίδια (τεράστια) απόσταση από την αλήθεια που είχε και ο μύθος του Άγιου Βασίλη.



Γιατί τα καπάκια των στυλό έχουν τρύπα - Η απάντηση θα σας εκπλήξει!

Τα στυλό BIC βρίσκονται στα περισσότερα σπίτια και είναι γνωστά σε όλους.

Το 1991 η γαλλική εταιρεία άρχισε να δημιουργεί την τρύπα αυτή στο καπάκι του στυλό, η οποία εξισώνει την πίεση στο εσωτερικό του όταν βάζετε το καπάκι και αποτρέπει να χυθεί το μελάνι.