Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 -
Συννεφιά

4 °C

Σήμερα, 22. Ιανουαρίου 2022

στρογγυλη

 

Έρευνα – σοκ στις ΗΠΑ: Ένας στους 3 νέους δεν είναι βέβαιος ότι η Γη είναι σφαιρική!

Μπορεί να βρίσκονται ανάμεσά μας και να μην είναι τόσο λίγοι τελικά.

Μιλάμε για όσους είτε πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, είτε «απλώς» δεν είναι βέβαιοι ότι είναι σφαιρική. Είναι μάλλον ανησυχητικό ότι μόνο δύο στους τρεις νέοι ηλικίας 18 έως 24 ετών στις ΗΠΑ (ποσοστό 66%) δηλώνουν απολύτως πεπεισμένοι ότι ο πλανήτης μας είναι σφαιρικός.Μήνυμα Κουρουμπλή από τη Σύμη και τη Στρογγυλή: Εδώ δεν τελειώνει η Ελλάδα αλλά εδώ ξεκινάει

"Εδώ δεν τελειώνει η Ελλάδα αλλά εδώ ξεκινάει", δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το στρατιωτικό φυλάκιο στη νήσο Στρογγυλή.

 Ρω, Στρογγυλή και Καστελόριζο επισκέπτηκε ο Βίτσας για το Πάσχα

Τα φυλάκια των νησιών Ρω, Στρογγύλη και Μεγίστη, επισκέπτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, το Μεγάλο Σάββατο και σήμερα Κυριακή του Πάσχα όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό τους.

Χθες, ο κ. Βίτσας παρακολούθησε την ακολουθία της Αναστάσεως στη Ρω και το Καστελόριζο.Στη στρογγυλή τράπεζα του Λευκού Οίκου Τραμπ, Τριντό και Ιβάνκα

Η Ιβάνκα Τραμπ συμμετείχε σήμερα, μαζί με τον πατέρα της, σε μια στρογγυλή τράπεζα στον Λευκό Οίκο, παρουσία και του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, όπου συζητήθηκε η θέση των γυναικών στις επιχειρήσεις.Η στρογγυλή γέφυρα της Ουρουγουάης (Βίντεο)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κυκλική γέφυρα που κατασκευάστηκε στη νότια ακτή της Ουρουγουάης και ενώνει τις πόλεις Ρόχα και Μαλδονάδο.

Πίσω από το σχήμα της κρυβέται ένα ολόκληρο σκεπτικό του αρχιτέκτονα, Ραφαέλ Βινιόλι. 

Στόχος είναι οι οδηγοί που περνούν από τη γέφυρα να κόβουν ταχύτητα και να χαζεύουν με ασφάλεια το τοπίο.